yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haenam Endland Kimchi Village
#1
Img-kiss 
Kimchi

[Resim: kimchi.jpg]


Haenam Endland Kimchi Köyü, oyuklarda Kimchi depoları oluşturmak ve Kimchi yapmak için yerel alanda üretilmiş olan Nappa lahanası, sarımsak, acı biber, güneşte kurutulmuş tuz, istiridye ve mayalamış balık sosunu kullanır. Tüm malzemelerin yerel alandan gelmesi nedeniyle doğal ve tazedirler. Özellikle Haenam köyünde her zaman taze Kimchi yapabilmek için kisin kar yağdığında bile donmamış ve taze olan Nappa lahanaları korunur. Kisin Nappa lahanaları lifle doludur ve cilt bakimi ve anti-aging için mükemmeldir.

Haenam Endland Kimchi Köyü, birçok turisti çekmek için, iyi malzemelerin nasıl seçileceği ve Kasım aylarında Kimchi'nin nasıl doğru bir şekilde korunacağı konusunda bir deneyim programı sunar.

Çeviri: _özge_

English

Haenam Endland Kimchi Village uses Nappa cabbage, garlic, hot pepper, sun-dried salt, oyster, and fermented fish sauce produced in the local area to make Kimchi and stores Kimchi in caverns. Because all ingredients come from the local area, they are fresh and tasty. In particular, Haenam preserves the winter Nappa cabbages fresh and unfrozen even when it snows (Dec-Feb) to make fresh Kimchi all the time. In winter, Nappa cabbage is full of fiber and is great for skincare and anti-aging.

Haenam Endland Kimchi Village offers an experience program on how to select good ingredients and how to preserve Kimchi the right way every December to attract many tourists

Kaynak/Source



[Resim: g5RLQZ.jpg]

"We are 1"

WWW
Cevapla
#2
Tanitim için tesekkürler. Konunuzu indexe ekledim..
Cevapla
#3
Paylasiminiz için tesekkür ederim.Sagolasiniz.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi