yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hae Mo-su / 해모수 (Bukbuyeo)
(12-03-2009, Saat: 0:49)sunshine yazdı:
(04-03-2009, Saat: 14:38)Setsuna yazdı: Torunun torunu ha olsun sonuçta akrabalar ama resim oldukça ilgimi çekti ne kadar da atalarimiza benziyor? Insan sasip kaliyor ben böyle resimlere tarih kitabinda çok rastlardim...Tesekkürler Tugba Smile

Evet gerçekten benziyor, özellikle tarihte kurulan ilk Türk devletlerindeki atalarimiza..Smile

Ben mogollara benzettim. Biggrin
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
(01-03-2009, Saat: 22:41)sunshine yazdı:
(01-03-2009, Saat: 22:40)Ho Min yazdı: Tugba'cim öncelikle bu hayatini çok merak ettigim kahramani tanittigin için tesekkür ederim Biggrin Ama aklima bir sey takildi, yanlis okumadiysam Jumong; Haemosu'nun oglu degil de, Haemosu'nun oglunun torunuymus, yanlis anlamadim degil mi? Sasirdim açikçasi.Sarhos
Tekrar tesekkürler, emegine saglik. Smile

Evet aynen öyle..Jumong'un babasi olmasi tamamen efsaneymis..Babasi Go Mo-su imis..Biggrin

Bende çok sasirdim o zaman dizide bi yalancilik var. Biggrin Ilk anlamadim ama böyleyse...
Tanitim için tesekkürler. Biggrin
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
Ne yani biz simdiye kadar yanlis mi biliyorduk. Smile Hmm aldatildik!!! Tesekkürler. Biggrin
Bizim atalarimiz o tarihlerde iklim nedeni ile ne tarima ne de hayvanciliga elverisli olmayan ayni bölgede yasiyorlardi yani bu topraklari terkedip henüz anadoluya göç etmemislerdi, sinirlarini genisletmek ve Çin'in bitmez baski ve zulümleri canlarina tak edince 9.yüzyildan itibaren göç etmeye karar verip anadoluya kadar gelip buraya yerlesmeyi uygun bularak ilk imparatorlugu kurma adimlarini atmislardir... Bu gün teknoloji olarak ilerlemelerinin nedeni topraklarin verimsiz olmasi ve çok sert iklimi olmasi nedeniyle asya ülkeleri teknolojiye yönelmistir... Biz türkler ile uzaktan akrabadirlar çünkü göç etmeyen atalarimizin torunlari halen bu bölgede bulunmaktadir...
Çok güzel tanitmissin Tugba Abla. Ellerine saglik. Onay
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
Dizi ile farkli, paylasim için tesekkürler. Smile
Yeni bir sey daha ögrenmis oldum. Bilgiler için tesekkürler. Smile
Çok sasirdim...
CassiopeiaBABY

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi