yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ha-jin (Kim Ah Joong 김아중)
[Resim: hajin7qp0.jpg]

[Resim: hajin8jb7.jpg]

[Resim: hajin9re2.jpg]

[Resim: hajin10tj0.jpg]

[Resim: hajin11hj9.jpg]

[Resim: hajin12yg2.jpg]

[Resim: hajin13nm2.jpg]
Ebru canim cosmussun masallah.Bu resimler bir harika.Mutluluklari çok kisa sürdü canlarim benim.
Hakkınızı helal edin. ~
ikizim ellerine saglikSmile harika resimlerSmile ah ah canlarim benim ne çok sevdiler birbirlerini ne de tatli bi çift olmuslardiSad
tesekkürler kizlar SmileSmile

bu arada ben bu bölüme sastim kaldim yani dizide kimsenin bu kadar yakinlastigini bilmiyordum görünce sok oldum valla BiggrinBiggrin j.bogo ve chaeninde böyle sahneleri var mi??
ebru_yeom yazdı:tesekkürler kizlar SmileSmile

bu arada ben bu bölüme sastim kaldim yani dizide kimsenin bu kadar yakinlastigini bilmiyordum görünce sok oldum valla BiggrinBiggrin j.bogo ve chaeninde böyle sahneleri var mi??

o sahnede ben de sasirmistimBiggrin jbgnun ve chaenin böyle sahneleri yok en fazla yakinlasmalari jbgnun chaeye sefkatle sarilmasiSmile sanirim ha-jin ve yona severek evlendikleri için böyle sahneleri var
[Resim: hajnpa8.jpg]

[Resim: hajn2vr8.jpg]
hajin ya senide kaybetcez yeom yüzünden görün yeomun yaptiklarini
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
yalniz dizide saci hep ayni arkadan toplamak ona yakismiyor.gerçek halini görünce daha çok sevdim gerçekten güzel bi kiz
ha-jin...gerçek hayatinda diziden daha güzel görünüyor ;) Ama dizide de çok seker biri bence.
dream life of my solidute...when you are next to me,I want... //song_gizem = seul_seul //
Bu sahneyi hatirladinizmi... SmileSmile

[Resim: 108vjhg6.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi