Gyeran Jorim / 계란조림
![[Resim: zj1w.jpg]](http://img845.imageshack.us/img845/9581/zj1w.jpg)
Malzemeler:
-Soya sosu
-Su
-Şeker
-Haşlanmış yumurta
-Tane ya da kıyılmış sarımsak
-İsteğe bağlı; kıyılmış sarımsak, dilimlenmiş ve tüm jalapenos, Asya biberi, vb.
1. Isınmış bir tavaya 1/4 oranında soya sosu ve su ekleyin. Daha sonra bir tutam şeker ekleyin.
2. Kaynayan suya tüm malzemeleri koyun, karıştırın ve 10 dk yumurtalar kahverengileşinceye ve sos azalıncaya kadar pişirin.
Dilimlenmiş taze soğan veya susam ile sunabilirsiniz. Sıcak, oda sıcaklığında ya da soğuk yiyebilirsiniz.
![[Resim: zj1w.jpg]](http://img845.imageshack.us/img845/9581/zj1w.jpg)
Malzemeler:
-Soya sosu
-Su
-Şeker
-Haşlanmış yumurta
-Tane ya da kıyılmış sarımsak
-İsteğe bağlı; kıyılmış sarımsak, dilimlenmiş ve tüm jalapenos, Asya biberi, vb.
1. Isınmış bir tavaya 1/4 oranında soya sosu ve su ekleyin. Daha sonra bir tutam şeker ekleyin.
2. Kaynayan suya tüm malzemeleri koyun, karıştırın ve 10 dk yumurtalar kahverengileşinceye ve sos azalıncaya kadar pişirin.
Dilimlenmiş taze soğan veya susam ile sunabilirsiniz. Sıcak, oda sıcaklığında ya da soğuk yiyebilirsiniz.
English
Ingredients:
-Soy sauce
-Water
-Sugar
-Boiled and peeled eggs
-Garlic, whole or minced
Optional: Minced garlic, sliced or whole jalapenos, Asian chili peppers, etc.
1. Heat up a pan and add about a 1:4 ratio of soy sauce and water (seriously, just eyeball it. You can't really mess up). Then, add sugar to taste.
2. Once the liquid is simmering, add everything else and simmer while stirring for at least 10 minutes, or until the white of the eggs is a brownish hue and the sauce has reduced.
Feel free to garnish with sliced scallions or toasted sesame seeds. Can be eaten hot, room temp or cold.
Ingredients:
-Soy sauce
-Water
-Sugar
-Boiled and peeled eggs
-Garlic, whole or minced
Optional: Minced garlic, sliced or whole jalapenos, Asian chili peppers, etc.
1. Heat up a pan and add about a 1:4 ratio of soy sauce and water (seriously, just eyeball it. You can't really mess up). Then, add sugar to taste.
2. Once the liquid is simmering, add everything else and simmer while stirring for at least 10 minutes, or until the white of the eggs is a brownish hue and the sauce has reduced.
Feel free to garnish with sliced scallions or toasted sesame seeds. Can be eaten hot, room temp or cold.