06-04-2010, Saat: 15:36
(Son Düzenleme: 22-05-2012, Saat: 4:44, Düzenleyen: Gökkuşağı_Girl.)
Gwangju Kimchi Cultural Festival 2010
![[Resim: 0101img02.jpg]](http://img87.imageshack.us/img87/5264/0101img02.jpg)
Dönem
10.23.2010 ~ 11.01.2010
Yer
Gwangju-si Worldcup Park area, World Photo
Kaynak
Tanıtım
Gwangju bölgesi, Kore tarımının kalbi ve 'lezzetli ev' olarak bilinir.
Uzun zamandan beri geniş ve uzun tarlalarda yetişen pirinç ve diğer tarım ürünleri buradan, deniz ürünleri ise Seohae ve Namhae'de okyanustan alınır.
Bölgedeki taze malzeme bolluğu nedeniyle, Kore'nin en lezzetli yiyeceklerinin burada üretildiğine inanılır.
Gwangju Kimchi Festivali'nde, Kimchi'nin Kore'nin ulusal yiyeceği olması kutlanıyor.
Festivalde bir örnekleme köşesi, Kimchi ve çeşitli yemeklerin açık büfesi vardır ve ziyaretçiler bile nasıl kimchi yapıldığını görüp, öğrenebilir.
Bu popüler festival kesinlikle Kore'nin geleneksel yemekleriyle ilgilenenler içindir.
Programlar
Kimchi sergi salonu, Kimchi endüstri salonu, Kimchi fermantasyon bilim kafesi, Jonggajip katlı Kimchi yapma, Kimchi okulu, Kimchi pirinç balonları yapma, Kimchi bilim sınıfı, Kore lahana hasadı ve 'Kimchi destekleyicileri'
Çeviri-/-Raybak
ENGLISH
Period
10.23.2010 ~ 11.01.2010
Location
Gwangju-si Worldcup Park area , World Photo
Source
Introduction
The Gwangju region is the agricultural heartland of Korea and is known as “home of the delicacies”. It has been producing rice and other agricultural products on its wide open plains since long ago, and gets plenty of seafood from the Seohae and Namhae oceans. Due to the area’s abundance of fresh ingredients, it’s believed to produce some of the best tasting dishes in Korea.
The Gwangju Kimchi Festival celebrates what could be called Korea’s ‘National’ food, kimchi. There is a sampling corner, a buffet of kimchi and various complimentary dishes, and visitors can even learn how to make kimchi. This popular festival is a must for visitors who are interested in Korea’s traditional foods.
Programs
Includes the Kimchi Exhibition Hall, Kimchi Industry Fair, Kimchi Fermentation Science Café, Making Jonggajip Kimchi Session, Kimchi School, Making Kimchi Rice Balls, Science of Kimchi Class, Harvesting Korean Cabbage,and ‘Kimchi Supporters’