yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gwanggaeto the Great / 광개토대왕 (2011)
1 Kullanici adim var sarangni de üye adim king Geunchogo.

Busesan kim tanimiyorum eger o oldugumu da düsünüyorsan Ip adresimden konturol edebilirsin kim oldugumu.

Dizinin altyazilari yok diye çevirmiyoruz olsaydi çevirecektik hemen ama sansimiza küselim diyelim.Warrior Baek Dong Soo çevirecegiz sadece okadar belki Büyük kralin altyazilari çikar diye bekleyecegiz.
buse_san da seninle ayni elestiriyi ayni cümlelerle yaptigi için sensin zannettim. :/ Yanilmisim demek ki. Ip falan incelememe gerek yok. Öyle diyorsan öyledir.
Kore dizileri için gereken atilimlari yapsalar trt veya meltem izleyebilsek bir çok yeni dizi çikti. hiç biri türkiyede yayina girmedi.
Yeniden canlanma... Güzele benziyor. Smile Paylasim için tesekkürler. Smile
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Oyuncu kadrosu süper ya, bir çok Kore dizisi izleyen biri için yabanci yüz yok.Biggrin Hep, taninmis ve deneyimli oyuncular. Dizi desen, zaten konu itibari ile süper, merakla izliyorum.Smile)
Arkadaslar sanirim,Meltem tv bu diziyi vericek.Yakinda yaziyor.Meltem Tv Kore dizilerinin reytinglerinden memnun sanirim.Baksana pespese dizdiriyor dizileri.Biggrin Bu güzel açilimlarinizin devamini diliyoruz.Muzikgrubu
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi