29-04-2012, Saat: 17:09
Balik ile kocam'a bayildim.

Like rain on a Monday morning, like pain that just keeps on going on...
Günün Super Junior Gifi / Super Junior Gif of The Day
|
29-04-2012, Saat: 17:09
Balik ile kocam'a bayildim.
![]() Like rain on a Monday morning, like pain that just keeps on going on...
30-04-2012, Saat: 0:56
30-04-2012, Saat: 1:46
Hiç bir insanda bu kadar muhtesem gamze olamaz.
![]() Sevimli lider. Tesekkürler.
30-04-2012, Saat: 2:01
Bir gamze bu kadar mi yakisir. O yüzüne kurban olurum ben senin.
Hep öyle gülümse melegim, hiç solmasin güzel yüzün. ![]() Hyung in oppa out! ![]()
30-04-2012, Saat: 2:09
gülüsüne ölürüm ben liderimin yaa :Heart: bitenedir o bitane :Kalp:
Ah Burçin ah, kiz içimdeki herseye tercüman olmussun.
![]() Neler yazacaktim o gifin altina ama... Durdum bir Teukie'ye baktim, bir daha baktim, bir daha baktim... Hersey içimde kaldi... Bilen biliyor nasil olsa bu velete olan sevgimi, kime dökeyim simdi o kelimeleri... Dedim ve sustum... ![]() Bende kalbimde kocaman bir saray barindiyormusumda haberim yokmus... Her odasi kral odasi... Her odasinda bi kral var... Hepside birbirinden harika Supomen krallari... Can onlar, dost onlar, sevinc, gözyasi, hasret, ask onlar... Ahh bu yasima kadar bu kadar duyguyu bir arada hiç bir zaman yasamamistim ben.... Tesekkürler meleklerim... Hersey için tesekkürler. ![]()
30-04-2012, Saat: 2:15
Allah Züleyha içimi costurdun.
![]() Hadi hep birlikte; Suju ve ELF sonsuza kadar var olmaya devam edecek. Safir Mavisi tüm dünyayi kaplayana dek!!! ![]() ![]() ![]()
30-04-2012, Saat: 2:16
Gifler için tesekkürler. ^^ Onlara bakmak insanda sikinti mi birakir yaa.
![]()
30-04-2012, Saat: 2:20
(30-04-2012, Saat: 2:15)pirinç keki yazdı: Allah Züleyha içimi costurdun. Suju ve ELF sonsuza kadar var olmaya devam edecek. Safir Mavisi tüm dünyayi kaplayana dek!!! ![]() ![]() ![]() Fighting!!! ![]() ![]() ![]()
30-04-2012, Saat: 3:47
Kardan nasibini alan saçlarin altin sarisina bulanmis.
Leeteuk'u görüp kostuk saga sola ama onun bundan haberi olmamis. Gamzende çöreklenmis yillar, aylar o gamzen hiç solmamis, Kore'yide geçtik artik sana bizim kadar yana olmamis. ![]() Suju ve ELF sonsuza kadar var olmaya devam etsin. Safir Mavisi tüm dünyayi kaplasin!!! insallah. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|