yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gumiho: Tale of The Fox's Child (2010) Türkçe Altyazisi [TAMAMLANDI]

Korea-Fans Çeviri Ekibi olarak Gumiho: Tale of The Fox's Child (2010) dizisinin çevirisine basliyoruz...

Gumiho: Tale of The Fox's Child (2010) >>> Dizi Hakkinda Bilgi Almak Için TIKLA!

[Resim: fullsizephoto125118.jpg]

Özet

Efsanevi gumiho veya 9 kuyruklu tilki Goo San Daek, beden degisimini olumsuz kilan esininin ihanetinden sonra ondan ayrilir. Gumiho güçlerini kullanabilen 9 yasindaki kizi Yeon Yi'yi alir ve onu korumak için bir köye gider. Yeon Yi, 10 yasina geldiginde bedeni degismeye baslar. Komsulari tarafindan fark edilmesi onu tehlikeye atacaktir.

Gumiho: Tale of The Fox's Child Türkçe Altyazi Paket
Çeviri : ayumiyo & OneLeN & turkgirl_tr

.rar   Grudge.Gumiho.Tale of Fox\'s Child (Korea-Fans Çeviri Ekibi).rar (Dosya Boyutu: 218.23 KB / İndirme Sayısı: 28)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 1. Bölüm Türkçe Altyazisi
Çeviri : turkgirl_tr

.rar   Gumiho Tale of The Fox’s Child.rar (Dosya Boyutu: 14.68 KB / İndirme Sayısı: 57)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 2. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   Gumiho Tale Fox Child E02.rar (Dosya Boyutu: 14.55 KB / İndirme Sayısı: 15)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 3. Bölüm Türkçe Altyazisi
Çeviri : ayumiyo & OneLeN

.rar   Gumiho Tale Fox Child E03.rar (Dosya Boyutu: 16.7 KB / İndirme Sayısı: 23)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 4. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   Gumiho Tale of The Fox’s Child 4. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 16.23 KB / İndirme Sayısı: 29)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 5. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   Gumiho.Tale.Fox.Child 5. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 13.71 KB / İndirme Sayısı: 13)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 6. Bölüm Türkçe Altyazisi
Çeviri: Maria

.rar   Gumiho.Tale.Fox.Child 6. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 13.04 KB / İndirme Sayısı: 16)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 7. Bölüm Türkçe Altyazisi
Çeviri: OneLeN

.rar   Gumiho.Tale.Fox.Child 7. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 13.71 KB / İndirme Sayısı: 19)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 8. Bölüm Türkçe Altyazisi
Çeviri: turkgirl_tr

.rar   Gumiho Tale of Fox Child 8. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 9.58 KB / İndirme Sayısı: 11)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 9. Bölüm Türkçe Altyazisi
Çeviri: ayumiyo

.rar   Gumiho.Tale.Fox.Child 9. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 12.11 KB / İndirme Sayısı: 4)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 10. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   Grudge The Revolt of Gumiho 10.Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 15.33 KB / İndirme Sayısı: 6)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 11. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   Gumiho Tale Fox Child 11. Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 13.96 KB / İndirme Sayısı: 14)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 12. Bölüm Türkçe Altyazisi
Çeviri: ayumiyo

.rar   Gumiho 12.Bölüm.rar (Dosya Boyutu: 12.11 KB / İndirme Sayısı: 3)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 13. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   Gumiho.Tale.Fox.Child.E13.rar (Dosya Boyutu: 13.82 KB / İndirme Sayısı: 4)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 14. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   Gumiho.Tale.Fox.Child.E14.rar (Dosya Boyutu: 13.73 KB / İndirme Sayısı: 4)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 15. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   Gumiho.Tale.Fox.Child.E15.rar (Dosya Boyutu: 13.92 KB / İndirme Sayısı: 5)

Gumiho: Tale of The Fox's Child 16. Bölüm Türkçe Altyazisi

.rar   Gumiho.Tale.Fox.Child.E16.rar (Dosya Boyutu: 11.36 KB / İndirme Sayısı: 17)
Hakkınızı helal edin. ~
Hayirli olsun Sarhos
Tesekkürler. Smile
SS501 & GOT7

[Resim: FTxRJ.gif]

Hayirli olsun yeni dizimiz.Gece gece bu afise bakmak pek iyi degil ama Allah sonumuzu hayir etsin.:d:d
(07-07-2010, Saat: 0:25)sunshine yazdı:

Ya dizinin afisine bayildim konusuda diger Kore dizilerine göre daha farkli bende merakla bekliyorum hepinize kolay gelsin arkadaslar...Smile

(07-07-2010, Saat: 1:28)*mygirl* yazdı: Hayirli olsun yeni dizimiz.Gece gece bu afise bakmak pek iyi degil ama Allah sonumuzu hayir etsin.:d:d

Sana bu kadar hassalik yakismiyor kuzu ne varmis afiste ben bakinca bisey olmuyorda :img-hysterical: Ayrica gerçekten yapan güzel yapmis ben çok begendim sirf afis bile insani izlemesi için tesfik ediyor... Kim yapmissa afisi çok kiskandim. :img-hysterical:
Güzel bir dizi, korku tadinda Smile :atkilinc:
Basta ben de korku sanmistim ama tam anlamda öyle degil. Yani kötü olanlar isteyerek kötü olmuyor... Spoiler'a girdigi için pek birsey söyleyemiyorum Biggrin Ilk 2 bölüme göz attim, degisik bir dizi olacaga benziyor Onay
Çevirisini sabirsizlikla bekliyorum hayirli olsun yeni dizimiz. Smile

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Yasasin bu dizinin çevirisini çok istiyordum. Smile Opucuk :atkilinc:

Geri Döndüm

Tesekkürler, listemize ekleyelim Gozlukgulmek

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi