yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Green Rose / 그 린로즈 (2005)
Green Rose bütün bölümlerini izlemek için tikla.

Bence çok güzel bir diziydi etkileyici bir konusu var herkese tavsiye ederim. Onay
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
Cok duygusal bir diziydi, seyretmekten büyük bir zevk almistim, bende tavsiye ediyorum muhakkak seyredin! Onay
Gerçekten güzel bir diziye benziyor. Konu çok orjinal degil ama kaliteli. Indirip izlemek lazim. Smile

Henüz izlemedim ama izleyecegim.
Çok güzel bir diziydi unutamadigim diziler arasindadir konusu çok güzeldi. Izlemeyen arkadaslara en kisa zamanda izlemelerini tavsiye ederim. Durtuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Ben bu dizinin ilk bölümünü uzun zaman önce izlemistim. Ilk bölümü sikiciydi ama sonra bu videoyu gördüm. Avril Lavigne ve Leona Lewis'in bu sarkilarini çok seviyordum, görüntülere de tam uymus dogrusu. Bu video aslinda kararimi tamamen degistirdi. Simdi diziye kaldigim yerden devam ediyorum. Ilk bölümler sikici olsa da sonraki bölümler gerçekten çok duygusal. Go Soo ise zaten muhtesem. Opucuk
Sonunda diziyi bitirdim, kore versiyonu Monte Cristo masumiyetini ispat etti. Ama yine de dizinin diger kahramanlari için özellikle de gerçek suçlular için son trajik bitti. Yaptigi onca seye ragmen Shin Hyun Tae'ye çok üzüldüm. Durtuk simdi sirada Go soo askina " When a man is in love " var. Opucuk
Ben bu diziyi izlemedim ama izlemek istiyorum, Go soo benim çok sevdigim bir aktör ve tüm dizilerini izlemek istiyorum. Smile "Kasimda Kar Yagacak mi?" dizisini izledim ve kendisine hayran oldum bu diziyi de izlemek istiyorum, diziyi izleyenler anlatirmi acaba bu dizide aglayacagimiz sahneler var mi?
Tanidik oyuncular var, izlemesi keyifli olacak gibi. Smile Tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi