yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goong-bok / Jang Bo Go (Choi Soo-jong 최수종)
Çok yasli ama hiç göstermiyor yaaa Biggrin
LeE MiN hO
Yeni dizisini verse trt
vay canina ne kadar yassliii Biggrin
QUEEN SEON DUK FUN CLUB
Benim Jang Bogo'm her zaman genç,yakisikli,asil,üdrüst,dogru,akilldidir....
Jang Bogo için çirkin dediler ben de düsmani oldum güzelin....
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
harika bir karekteri canlandirdi ve bu rolü ile herkesin gönlüne taht kurdu ..iyiligin dogrunun adaletin var oldugu mesajini seyircisine yansitti..harika eklemeler emegi geçenlerin ellerine saglik...yasina gelince evet yasi 50 ye yaklassa bile hala genç ve dinç bakalim yasli diyenler onun yasinda nasil görünecekler...uzakdogu insanlari saglikli beslendikleri için ve birde genetik yapilarindan dolayi zayif ve sagliklilar ama bir tek alkolden vaz geçemiyorlar çünkü su gibi alkol tüketiyorlar dogal olarak 60 li yaslara dogru hizli bir yaslilik evresine giriyorlar...
Jang Bo Go'yu tekrar TRT1 ekraninda görmek çok mustesem bir sey,bunu dört gözle bekliyordum diyebilirim..Jang Bo Go insana huzur veriyor,evet örnek alinacak bir karakter,tam anlamiyla muhtesem dört dörtlük bir insan...
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
evLimiSadSad yakisikLi adamSmile

çσк ѕαнiρLєnмєdєn
çσк αit σLмαdαn уαşαуαcαкѕın
нєм нєя αn ανυçLαrındαn кαуıρ gι∂єcєкмιş giвi
нєм dє нєρ ѕєnin кαLαcαкмş giвi нαуαt...
(02-04-2010, Saat: 23:10)qizem-Bidam35 yazdı: evLimiSadSad yakisikLi adamSmile

Evli ve iki tanede çocugu varOnay
Song II Gook Ve Papatya

Harika bir karakter. Çogu kisi kolayi seçer ama çok az kisi zoru seçer ve basarir. Hele hele prensiplerinden vazgeçmeden, yilmadan, umutsuzluga kapilmadan yolunda ilerlemek çok zordur. Bunu basardi iste Jang Bo Go. Basina onca talihsiz olayin gelmesine ragmen kolaya kaçmadi. Yanlisa yanlisla karsilik vermedi. Ne kadar zor bir durum içinde olursa olsun dogrularindan sasmadi. Takdir edilesi, saygi duyulasi, örnek alinasi harika kisilik.
[Resim: O2MB0V.jpg]
dizide bir bakisi var...BiggrinBiggrin hele sinirleninceZuhaha

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi