20-01-2012, Saat: 1:57
(Son Düzenleme: 25-01-2013, Saat: 0:24, Düzenleyen: primadonna.)
Good Morning, Kimchi! / Günaydın, Kimçi!
![[Resim: 51eddd73n4lsl500aa300.jpg]](http://img35.imageshack.us/img35/8755/51eddd73n4lsl500aa300.jpg)
Ciltli: 128 sayfa
Yayıncı: Hollym International Corporation
Yayın Yılı: 2005
Dil: İngilizce
Günaydin, Kimçi!'nin ilk bölümünde, okuyucular sebze turşusunun teorisi ve tarihi, yemeğin bilimi, farklı tatları, malzemeleri ve yapmak için gereken eşyalar, ve kimçinin kendi gelenekleri üzerine bir yolculuğa çıkartılıyor. İkinci bölümde ise, 20 çesit geleneksel kimçiden önce, hepsi Kore malı olmak üzere, kimçi yapmanın gerçekleri anlatılıyor, sonra da dünyanın dört bir yanından gelen malzemelerle 20 farklı çeşit kimçi tanıtılıyor.
Çeviri: lady yoon
English:
Paperback: 128 pages
Publisher: Hollym International Corporation
Publishment Year: 2005
Language: English
In part one of Good Morning, Kimchi, readers are taken on an odyssey through the pickled vegetable's theory and history, the science of the dish, along with its many different tastes, the ingredients and utensils needed to make it, and the customs associated with kimchi itself. In part two, facts concerning the reality of making kimchi are introduced before 20 types of traditional kimchi, all using Korean ingredients, are explained, and then 20 different types of fusion kimchi that blend ingredients from around the world with this distinctly Korean staple.
Kaynak / Source
Kimçi Hakkinda Ayrintili Bilgi Için Fotografa Tiklayin!
Click On Photo For More Information About Kimchi!
![[Resim: 800pxkoreancuisinechong.jpg]](http://img16.imageshack.us/img16/8639/800pxkoreancuisinechong.jpg)
![[Resim: 51eddd73n4lsl500aa300.jpg]](http://img35.imageshack.us/img35/8755/51eddd73n4lsl500aa300.jpg)
Ciltli: 128 sayfa
Yayıncı: Hollym International Corporation
Yayın Yılı: 2005
Dil: İngilizce
Günaydin, Kimçi!'nin ilk bölümünde, okuyucular sebze turşusunun teorisi ve tarihi, yemeğin bilimi, farklı tatları, malzemeleri ve yapmak için gereken eşyalar, ve kimçinin kendi gelenekleri üzerine bir yolculuğa çıkartılıyor. İkinci bölümde ise, 20 çesit geleneksel kimçiden önce, hepsi Kore malı olmak üzere, kimçi yapmanın gerçekleri anlatılıyor, sonra da dünyanın dört bir yanından gelen malzemelerle 20 farklı çeşit kimçi tanıtılıyor.
Çeviri: lady yoon
English:
Paperback: 128 pages
Publisher: Hollym International Corporation
Publishment Year: 2005
Language: English
In part one of Good Morning, Kimchi, readers are taken on an odyssey through the pickled vegetable's theory and history, the science of the dish, along with its many different tastes, the ingredients and utensils needed to make it, and the customs associated with kimchi itself. In part two, facts concerning the reality of making kimchi are introduced before 20 types of traditional kimchi, all using Korean ingredients, are explained, and then 20 different types of fusion kimchi that blend ingredients from around the world with this distinctly Korean staple.
Kaynak / Source
Kimçi Hakkinda Ayrintili Bilgi Için Fotografa Tiklayin!
Click On Photo For More Information About Kimchi!
![[Resim: 800pxkoreancuisinechong.jpg]](http://img16.imageshack.us/img16/8639/800pxkoreancuisinechong.jpg)