yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Good Morning, Kimchi!
#1
Good Morning, Kimchi! / Günaydın, Kimçi!

[Resim: 51eddd73n4lsl500aa300.jpg]

Ciltli: 128 sayfa
Yayıncı: Hollym International Corporation
Yayın Yılı: 2005
Dil: İngilizce

Günaydin, Kimçi!'nin ilk bölümünde, okuyucular sebze turşusunun teorisi ve tarihi, yemeğin bilimi, farklı tatları, malzemeleri ve yapmak için gereken eşyalar, ve kimçinin kendi gelenekleri üzerine bir yolculuğa çıkartılıyor. İkinci bölümde ise, 20 çesit geleneksel kimçiden önce, hepsi Kore malı olmak üzere, kimçi yapmanın gerçekleri anlatılıyor, sonra da dünyanın dört bir yanından gelen malzemelerle 20 farklı çeşit kimçi tanıtılıyor.

Çeviri: lady yoon



English:

Paperback: 128 pages
Publisher: Hollym International Corporation
Publishment Year: 2005
Language: English

In part one of Good Morning, Kimchi, readers are taken on an odyssey through the pickled vegetable's theory and history, the science of the dish, along with its many different tastes, the ingredients and utensils needed to make it, and the customs associated with kimchi itself. In part two, facts concerning the reality of making kimchi are introduced before 20 types of traditional kimchi, all using Korean ingredients, are explained, and then 20 different types of fusion kimchi that blend ingredients from around the world with this distinctly Korean staple.

Kaynak / Source


Kimçi Hakkinda Ayrintili Bilgi Için Fotografa Tiklayin!
Click On Photo For More Information About Kimchi!

[Resim: 800pxkoreancuisinechong.jpg]
Cevapla
#2
hazal_ ve lady yoon'a teşekkür ederiz...

>>> http://tr-tr.facebook.com/pages/korea-fa...2387364063
Cevapla
#3
Sona koyduğunuz resimle insanın gerçekten yapmayı öğrenesi geliyor. Smile Paylaşım için teşekkürler.
[Resim: pub3szu.gif]
Cevapla
#4
Tanıtım için teşekkürler.
www
Cevapla
#5
Teşekürler. Smile
Alo polis + Buyurun - Mahsur kaldık çıkamıyoruz? + Nerdesiniz? - Şükrü Saraçoğlu.. + Kapat telefonu ordan çıkış yok !
Cevapla
#6
Yemesi bu kadar güzel olan bir yemeğin kim bilir yapması ne kadar zevklidir. Biggrin
Tanıtım için teşekkürler. Onay
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi