29-12-2013, Saat: 4:45
Gomehome
Adres
901-72, Deachi-Dong, Gangnam-gu, Seoul
<Website>
Tanıtım
Gomehome, bir hanjeongsik restorandır. Bu restorandaki ana menü, şifalı malzemelerle yapılan sağlıklı yemeklerden oluşmaktadır. Yağ miktarını azaltmak için ağırlıklı olarak ızgarada hazırlanan vejetaryen yemekler, şifalı bitkilerle kombine edilen taze sebzelerle yapılmaktadır. Güçlü tatları engellemek amacıyla kırmızı acı biber ya da jeotgal kullanmadan kendi kimchilerini yapmaktadırlar.
<English>
Address
901-72, Deachi-Dong, Gangnam-gu, Seoul
<Homepage>
Introduction
Gomehome is a hanjeongsik (Korean table d'hôte) restaurant. Included in this restaurant's full-course set menu are healthy dishes made with medicinal ingredients. Prepared mainly by steaming or grilling to reduce fat content, the predominantly vegetarian dishes are made from fresh vegetables combined with healthy medicinal herbs. In order to avoid strong flavors, they make their kimchi without the usual red chili peppers or jeotgal (salted and fermented seafood).
Kaynak / Source
Adres
901-72, Deachi-Dong, Gangnam-gu, Seoul
<Website>
Tanıtım
Gomehome, bir hanjeongsik restorandır. Bu restorandaki ana menü, şifalı malzemelerle yapılan sağlıklı yemeklerden oluşmaktadır. Yağ miktarını azaltmak için ağırlıklı olarak ızgarada hazırlanan vejetaryen yemekler, şifalı bitkilerle kombine edilen taze sebzelerle yapılmaktadır. Güçlü tatları engellemek amacıyla kırmızı acı biber ya da jeotgal kullanmadan kendi kimchilerini yapmaktadırlar.
<English>
Address
901-72, Deachi-Dong, Gangnam-gu, Seoul
<Homepage>
Introduction
Gomehome is a hanjeongsik (Korean table d'hôte) restaurant. Included in this restaurant's full-course set menu are healthy dishes made with medicinal ingredients. Prepared mainly by steaming or grilling to reduce fat content, the predominantly vegetarian dishes are made from fresh vegetables combined with healthy medicinal herbs. In order to avoid strong flavors, they make their kimchi without the usual red chili peppers or jeotgal (salted and fermented seafood).
Kaynak / Source