Gogi Jeon / 고기전
![[Resim: 8977792272386714c49.jpg]](http://img14.imageshack.us/img14/1545/8977792272386714c49.jpg)
Malzemeler
8 adet sığır eti
1 yumurta
1/2 bardak un
Tuz
Biber
Bitkisel yağ
Yapılışı
Sığır etini 2x2 parçaya ayırın.
Eğer et kalınsa bıçakla iyice ete vurun.
Etlerin üstüne hafifçe tuz ve biber serpin.
Etleri etrafını tamamen kaplayacak şekilde unla bulayın.
Yumurtayı iyice çırpın.
Sonra etleri yumurtaya bulayın.
Bir tavanın içine 2-3 yemek kaşığı bitkisel yağ dökün ve orta ısıda yağ kızana dek bırakın.
Yağ iyice kızınca etleri tavaya koyun.
Etlerin her iki tarafı da kahverengileşinceye kadar kızartın.
Etlerin her iki tarafı da olunca bir tabağa etleri koyun ve birkaç dakika bekleyin böylece etler iyice baharatları emmiş olur.
Afiyet olsun...
Not: İsterseniz kendi damak tadınıza göre baharatlar da kullanabilirsiniz...
Servis önerisi;
Pirinç, soya sosu ve sebzelerle servis edebilirsiniz.
![[Resim: 112185jeon2s20090821212.jpg]](http://img183.imageshack.us/img183/5476/112185jeon2s20090821212.jpg)
ENGLISH
Ingredients
8 oz beef
1 egg
1/2 cup flour
salt
pepper
vegetable oil to pan fry
Preparation
Cut beef into 2x2 size.
If the beef is thick, pound with the back of knife or use meat tenderizer to make paper thin.
Lightly salt and pepper the meat.
Flour the meat, then into a lightly beaten egg.
Put a non-stick pan on a medium heat, pour 2-3 tablespoons oil and add meat.
Cook for a minute for both sides or until gets slight color.
Serve with soy sauce.
(koreanrestaurantguide)
![[Resim: 8977792272386714c49.jpg]](http://img14.imageshack.us/img14/1545/8977792272386714c49.jpg)
Malzemeler
8 adet sığır eti
1 yumurta
1/2 bardak un
Tuz
Biber
Bitkisel yağ
Yapılışı
Sığır etini 2x2 parçaya ayırın.
Eğer et kalınsa bıçakla iyice ete vurun.
Etlerin üstüne hafifçe tuz ve biber serpin.
Etleri etrafını tamamen kaplayacak şekilde unla bulayın.
Yumurtayı iyice çırpın.
Sonra etleri yumurtaya bulayın.
Bir tavanın içine 2-3 yemek kaşığı bitkisel yağ dökün ve orta ısıda yağ kızana dek bırakın.
Yağ iyice kızınca etleri tavaya koyun.
Etlerin her iki tarafı da kahverengileşinceye kadar kızartın.
Etlerin her iki tarafı da olunca bir tabağa etleri koyun ve birkaç dakika bekleyin böylece etler iyice baharatları emmiş olur.
Afiyet olsun...

Not: İsterseniz kendi damak tadınıza göre baharatlar da kullanabilirsiniz...
Servis önerisi;
Pirinç, soya sosu ve sebzelerle servis edebilirsiniz.
![[Resim: 112185jeon2s20090821212.jpg]](http://img183.imageshack.us/img183/5476/112185jeon2s20090821212.jpg)
ENGLISH
Ingredients
8 oz beef
1 egg
1/2 cup flour
salt
pepper
vegetable oil to pan fry
Preparation
Cut beef into 2x2 size.
If the beef is thick, pound with the back of knife or use meat tenderizer to make paper thin.
Lightly salt and pepper the meat.
Flour the meat, then into a lightly beaten egg.
Put a non-stick pan on a medium heat, pour 2-3 tablespoons oil and add meat.
Cook for a minute for both sides or until gets slight color.
Serve with soy sauce.
(koreanrestaurantguide)