03-09-2013, Saat: 2:13
Gochujang Hobahk Jjigae (고추장 호박찌게)
![[Resim: y4mr.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/3871/y4mr.jpg)
Malzemeler:
★ 1 adet büyük kurutulmuş ançüez sapı (국멸치 Guk Myeolchi)
★ 6 bardak su (pirinçleri suda yıkamak için)
★ 5-6 adet orta boy kurutulmuş mantar
★ 1 büyük sarı soğan
★ 1 büyük veya 2 küçük kore veya italyan kabağı
★ 7 adet dilimlenmiş sert tofu (isteğe göre)
★ 2 yeşil soğan
★ 1 ölçü mantar suyu
★ 1 tatlı kaşığı tuz
★ 2 adet doğranmış sarımsak
★ 2 çay kaşığı gochujang
★ 1/8 çay kaşığı sarımsak tozu
★ 2 çay kaşığı gook kanjang
English:
Ingredients:
★ 1 C dried big anchovies for stock (국멸치 Guk Myeolchi)
★ 6 C water (or water used to rinse the rice)
★ 5 -6 dried Shitake mushrooms
★ 1 large yellow onion
★ 1 large or 2 small Korean or Italian zucchini
★ 7 oz sliced firm tofu(optional)
★ 2 green onions
★ 1 C mushroom water (that comes from soaking the dried shitake)
★ 1 1/2 tsp salt
★ 2 tsp chopped garlic
★ 2 T gochujang
★ 2 tsp chosun or gook kanjang(조선 간장)
★ 1/8 tsp garlic powder (optional)
![[Resim: y4mr.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/3871/y4mr.jpg)
Malzemeler:
★ 1 adet büyük kurutulmuş ançüez sapı (국멸치 Guk Myeolchi)
★ 6 bardak su (pirinçleri suda yıkamak için)
★ 5-6 adet orta boy kurutulmuş mantar
★ 1 büyük sarı soğan
★ 1 büyük veya 2 küçük kore veya italyan kabağı
★ 7 adet dilimlenmiş sert tofu (isteğe göre)
★ 2 yeşil soğan
★ 1 ölçü mantar suyu
★ 1 tatlı kaşığı tuz
★ 2 adet doğranmış sarımsak
★ 2 çay kaşığı gochujang
★ 1/8 çay kaşığı sarımsak tozu
★ 2 çay kaşığı gook kanjang
English:
Ingredients:
★ 1 C dried big anchovies for stock (국멸치 Guk Myeolchi)
★ 6 C water (or water used to rinse the rice)
★ 5 -6 dried Shitake mushrooms
★ 1 large yellow onion
★ 1 large or 2 small Korean or Italian zucchini
★ 7 oz sliced firm tofu(optional)
★ 2 green onions
★ 1 C mushroom water (that comes from soaking the dried shitake)
★ 1 1/2 tsp salt
★ 2 tsp chopped garlic
★ 2 T gochujang
★ 2 tsp chosun or gook kanjang(조선 간장)
★ 1/8 tsp garlic powder (optional)
Vi Ar Van !!