yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Global Talk Show (미녀들의 수다)
Tesekkürler acaba hiç Türk katilan olmusmu merak ettim.
(19-04-2009, Saat: 16:32)OneLeN yazdı: Bizim 50 sarisin gibi bir program galiba tesekkürler Hilalcim Smile

Ben de 50 sarisina benzettim valla kizlar biraz saf gibi geldi bana. Smile

Bir de Türk katilan oldumu bilmiyorum ...

Just Feel Better
Ben de merak ettim. Türklerden katilan olmussa eger; biz de gidip topluca katiliriz o zaman.BiggrinBiggrin Biz katilirsak da Türklerin programi olarak ismi degisirdi herhalde.Biggrin Konu için tesekkürler.Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Desenize yarisma vs. gibi programlara katilip ünlü olma sadece bizde yok..Tesekkürler Hilal konu için..Smile Çok hos olmus..
Hakkınızı helal edin. ~
50 sarisin nasil bir program bilmiyorum ama bu çok hosuma gitti Kore kültürünü ne kadar ögrendiklerini test ediyorlar. Tugba'nin tespitide çok hosOnay tesekkürler Hilal ellerine saglikAlkis
(19-04-2009, Saat: 20:47)sunshine yazdı: Desenize yarisma vs. gibi programlara katilip ünlü olma sadece bizde yok..Tesekkürler Hilal konu için..Smile Çok hos olmus..

Evet zaten bu programla beraber bu kizlar da ünlü olmus falan fotograf çekimleri var hatta bazilari asmis biraz ama hep kisa söhretler bunlar ...

Just Feel Better
Eglenceli bir programa benziyor..Tesekkürler Hilal..Onay
(19-04-2009, Saat: 16:10)goong-shin yazdı:
Global Talk Show (미녀들의 수다)

[Resim: 19850569.jpg]

Global Talk Show Güney Kore kanali olan KBS de bir programdir .Programda Güney Korede oturan yabanci bayanlarin kore kültürünü ne kadar bildiklerine ve tücrübelerine yer veriliyor. Yabancilari Korece bigilerine yer veriliyor . Programin ilk yayininda yüksek bir izleyici kitlesi olusmus. Hasat senligi tatili sirasinda da en yüksek izleyici kitleli program olmus. 2006 ylinda prograin bir bölümününde oldugu bir kitap yayinlandi .

Programa Nam Hui Seok adli komedyen ev sahipligi yapiyor.Progmin popülerligi sayesinde yabanci bayanlardan bazilari taninip ünlü durumuna geldi …

Evet ben de izlemistim bu programi..Kizlar çok güzel Korece konusuyorlar bu arada..Smile
Song II Gook Ve Papatya

Eglenceli bir programa benziyor.. Tanitim için tesekkürler Hilal.. Smile

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Bu yarismaya Kore'ye gittigimde kesin katilacagim. Kesin biz daha çok sey ögrenmisizdir sitede Biggrin Artik ünlü olurum, yerlesirim oralara. Bakarsin Kim Bum, Ji Jin Hee beni fark eder falan Biggrin Evlenip huzurlu ve mutlu yasarim Biggrin Çok renkli bir program,tesekkürler...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi