yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glad to Say Goodbye / 행복한 이별 (1971)
Glad to Say Goodbye / 행복한 이별 (1971)

[Resim: 71098.jpg]

Yönetmen: Gwon Hyeok-jin
Yazar: Choi In-su
Yapım Şirketi: Bir Yang Filmler Co, Ltd
Gün: 19-Şubat-1971
Tür: Melodram

Oyuncular
Yoon Jeong-hee
Nam Jeong-im
Nam Koong Won
Kim Dong-won
Choe Seong-ho
Han Eun-jin
Kim Myeong-seop
Chang hoon
Seong In-gwon
Han Sang-hui

Konusu
Hyeok-jun geleceği parlak bir gençtir ve memleketinden kız arkadaşı olan Eun-Seon ile nişanlıdır. Şirketin başkanının güvenini ve onun kızı In-suk'un askını kazanmıştır. In-suk, Hyeok-jun'un Eun-Seon ile nişanlı olduğunu öğrendiğinde, icra müdürü Jang ile birlikte ikisini ayırmak için kumpas kurar. Hyeok-jun onun planlarını öğrenir ve bu yalnızca onun Eun-seon'a olan sevgisini derinleştirir. In-suk öfkelenir ve onu yurtdışındaki bir şubeye gönderir. In-suk'un babasına inme iner ve Hyeok-jun varis olarak gösterilir. İcra müdürü Jang Hyeok-jun'dan kurtulmaya çalışır. Bir gün, Bay Jang Eun-sun ile karşılaştığında öldürülür ve ölümünden Eun-Seon sorumlu tutulur. In-suk ve Jang ‘in kumpasına rağmen, Hyeok-jun hayata geri döner. Eun-Seon hapishaneden çıktığında, köylerinden ayrılırlar.

Çeviri: S.T.

English

Director: Gwon Hyeok-jin
Writer: Choi In-su
Production Company: An Yang Films Co., Ltd
Release Day: 19-FEB-197
Genre: Meledrama

Cats
Yoon Jeong-hee
Nam Jeong-im
Nam Koong Won
Kim Dong-won
Choe Seong-ho
Han Eun-jin
Kim Myeong-seop
Chang hoon
Seong In-gwon
Han Sang-hui

Synopsis
Hyeok-jun is a promising young and is engaged with Eun-seon who is his hometown girlfriend. He wins the trust of the president of the company and the love of his daughter In-suk. When In-suk finds out that Hyeok-jun is engaged to Eun-seon, she plots with executive director Jang to separate the two. Hyeok-jun comes to know of her plans and it only deepens his affection for Eun-seon. In-suk gets angry and has him sent to an overseas branch. In-suk's father has a stroke and Hyeok-jun is designated as the successor. Executive director Jang tries to get rid of Hyeok-jun. One day when Mr. Jang runs into Eun-sun, he is killed and Eun-seon is held responsible for his death. Despite In-suk and Jang's plot, Hyeok-jun comes back alive. As Eun-seon is released from jail, they leave for their home village.

Kaynak // Source
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]
Emegine saglik, güzel olmus. Smile
Angel ...
Ne istiyorsun bir-birlerini sevenlerden? Dodgy Ban
Aferin Hyeok, askina sadik kaldin. Abaza Sonda In-suk'a ne oluyor, merak ettim. Umarim onlara kumpas kurmaktan vazgeçmis, askini kalbine gömmüstür. Biggrin Ama onun durumu da zor, insan aski için her seyi yapar. Aglaelsalla
Tesekkürler, Nisanur. Opucuk
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Tanitim için tesekkürler. Onay

♥ Goo Hye Sun ♥ Yoon Eun Hye ♥ Jang Geun Suk ♥
♥ Park Sung Yeon ♥ : Bu benim Korece Adım Smile
~ 8 ay boyunca yokum,beni unutmayın Biggrin ~
~ Birden bire hayatımın tümü oldun,gecelerime gün gibi doğdun ~