yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gimnyeong Maze Park/김녕 미로고원
Gimnyeong Maze Park/김녕 미로고원

(Gimnyeong Labirent Park)

[Resim: 171053image21.jpg]

Hakkinda

Gelisimine 1987 yilinda basladi ve 1997 yilinda halka açildi. Yaklasik 3300 metrekarelik alaninda, 1232 Leylandi agaci ve Ingiltere'den gelen iki Altin Leylandi agaci vardir. Labirentin genisletilmis uzunlugu 932 m ve firis - çikis arasindaki en kisa alan 190 m uzunlugundadir. Manjang Magarasi Kültür Merkezi, Manjang Magarasi ve Gimnyeoungsa Magarasi arasinda yer alan , Manjang Magarasi turizm kompleksinin su anda genisletilmis olan bir parçasidir.

Adres : Donggimnyeong-ri, Gujwa-eup, Jeju-si, Jeju-do,
Telefon : 064-782-9266

Tür : Yürüyüs
Süre : 30 dakika
Çalisma Saatleri :08:00 ~ 18:00

English

This park was opened to the public in 1997 after its development was begun in 1987. In the area of about 3300 square meters, there are 1232 Leylandii trees and two Gold Leylandii trees from England. The overall extended length of labyrinth is 932 m and the shortest course between entrance and exit is 190 m long. Manjang Cave Culture Center, located between Manjang Cave and Gimnyeoungsa Cave, is a part of Manjang Cave tourist complex which is currently being expanded.

Address: Donggimnyeong-ri, Gujwa-eup, Jeju-si, Jeju-do,
Phone No.: 064-782-9266

Type: Walking

Duration 30 mins
Operating Hours 08:00 ~ 18:00

Web Site

Çeviri : UsLu_Ms

Çok güzel bir parkmis Merve'm ellerine saglik. Opucuk
Çok güzel bir parkmis ama içeri haritayla girmek lazim içeri giren kaybolur.Biggrin
Sunum için tesekkürler gülüm...Opucuk

'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Çok güzel bayildim. SmileLabirent labirent yesil yesil. Smile Merve emegine saglik. Smile
Labirent mimarisi ile ziyaretçilere oldukça gizemli bir ortam sunuyor. Tanitim için tesekkür ederiz.. Onay
Yesil labirentlerin olusturdugu görünüm çok hos.Tanitim için tesekkürler.Alkis

Çok güzel bir park Smile Görünce Harry Potter aklima geldi nedense. Biggrin Yapimi 10 yil sürmüs.. Görülmeye deger bir park. Smile Merve'm tesekkür ederiz. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi