18-02-2009, Saat: 20:24
(Son Düzenleme: 07-07-2012, Saat: 2:22, Düzenleyen: masal durgun.)
Gimjang / 김장
Gimjang, nesilden nesile geçen kış kimçi’si hazırlarken kullanılan bir sebzedir. Üç-dört aylık kış mevsiminde çok az sayıda sebze yetişmektedir. Gimjang, kış başlarından itibaren Koreliler için vazgeçilmez bir yiyecek olur. Koreliler için kimçi’siz bir yemek masası düşünülemez.
![[Resim: kimjangcabbagedr8.jpg]](http://img4.imageshack.us/img4/4861/kimjangcabbagedr8.jpg)
ENGLISH
Gimjang is a Korean vegetable.
It's the main ingredient of Kimchi, which is prepared for eomdong (the coldest months of winter). In the past Koreans often used Gimjang to make Kimchi. Kimchi is a “must” in almost every Korean meal. It appears on every Korean table.
Gimjang, nesilden nesile geçen kış kimçi’si hazırlarken kullanılan bir sebzedir. Üç-dört aylık kış mevsiminde çok az sayıda sebze yetişmektedir. Gimjang, kış başlarından itibaren Koreliler için vazgeçilmez bir yiyecek olur. Koreliler için kimçi’siz bir yemek masası düşünülemez.
![[Resim: kimjangcabbagedr8.jpg]](http://img4.imageshack.us/img4/4861/kimjangcabbagedr8.jpg)
ENGLISH
Gimjang is a Korean vegetable.
It's the main ingredient of Kimchi, which is prepared for eomdong (the coldest months of winter). In the past Koreans often used Gimjang to make Kimchi. Kimchi is a “must” in almost every Korean meal. It appears on every Korean table.