yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gim Gui / 김구이
#11
Asla denemeyeceğim yemeklerden biri. Biggrin Tanıtım çok güzel olmuş Elif'im eline sağlık. Opucuk
www
#12
Teşekkür ederiz yosun sağlıklı bir yiyecek. Smile
#13
Yemek pek iştah açıcı görünmüyor ama konu çok güzel olmuş. Emeğine sağlık canım. Alkis
www
#14
Genel olarak bir yemek değildir aparatif olarak gelir. Bizde nasıl lavaş kullanırız bazı yemeklerde, onlarda da öyle bazı yemeklerin arasına koyarak yerler. Biggrin



#15
Konu için teşekkür ederiz... Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld

(24-08-2009, Saat: 18:07)elif35.5 yazdı:
Gim Gui / 김구이

[Resim: vx90.jpg]

Malzemeler:

Gim (kurutulmuş laverania, deniz yosunu yaprağı)
Tuz
Susam yağı


Hazırlanışı:

“Gim” i (yosun yaprağını) açarak sarın. Üzerine fırçayla susam yağı sürün. Damak zevkinize göre tuzlayın.
İki yaprağı üst üste koyun ve kızartma tavasında hafif ateşte pişirin.
Dört eşit parçaya bölün ve hava geçirmez bir kapta saklayın.
Yemek zamanı pilav ile servis edin. Afiyet olsun.

Çeviri:sark_gunesi


[Resim: 79sf.jpg]

ENGLISH


Ingredients:


Gim (dried laver, seaweed sheet)
Salt
Sesame oil


Preparation:

Open "kim" flat.
Spread sesame oil lightly with pastry brush.
Salt to taste. Stack 2 sheets.
Grill on to of frying- pan in a low to heat. Quarter them.
Store in a air tight container.
Serve with rice.

(koreanrestaurantguide)




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi