24-08-2009, Saat: 18:07
(Son Düzenleme: 04-08-2013, Saat: 16:25, Düzenleyen: Amphitrite.)
Gim Gui / 김구이
![[Resim: vx90.jpg]](http://img827.imageshack.us/img827/8970/vx90.jpg)
Malzemeler:
Gim (kurutulmuş laverania, deniz yosunu yaprağı)
Tuz
Susam yağı
Hazırlanışı:
“Gim” i (yosun yaprağını) açarak sarın. Üzerine fırçayla susam yağı sürün. Damak zevkinize göre tuzlayın.
İki yaprağı üst üste koyun ve kızartma tavasında hafif ateşte pişirin.
Dört eşit parçaya bölün ve hava geçirmez bir kapta saklayın.
Yemek zamanı pilav ile servis edin. Afiyet olsun.
Çeviri:sark_gunesi
![[Resim: 79sf.jpg]](http://img594.imageshack.us/img594/2708/79sf.jpg)
ENGLISH
Ingredients:
Gim (dried laver, seaweed sheet)
Salt
Sesame oil
Preparation:
Open "kim" flat.
Spread sesame oil lightly with pastry brush.
Salt to taste. Stack 2 sheets.
Grill on to of frying- pan in a low to heat. Quarter them.
Store in a air tight container.
Serve with rice.
(koreanrestaurantguide)
![[Resim: vx90.jpg]](http://img827.imageshack.us/img827/8970/vx90.jpg)
Malzemeler:
Gim (kurutulmuş laverania, deniz yosunu yaprağı)
Tuz
Susam yağı
Hazırlanışı:
“Gim” i (yosun yaprağını) açarak sarın. Üzerine fırçayla susam yağı sürün. Damak zevkinize göre tuzlayın.
İki yaprağı üst üste koyun ve kızartma tavasında hafif ateşte pişirin.
Dört eşit parçaya bölün ve hava geçirmez bir kapta saklayın.
Yemek zamanı pilav ile servis edin. Afiyet olsun.
Çeviri:sark_gunesi
![[Resim: 79sf.jpg]](http://img594.imageshack.us/img594/2708/79sf.jpg)
ENGLISH
Ingredients:
Gim (dried laver, seaweed sheet)
Salt
Sesame oil
Preparation:
Open "kim" flat.
Spread sesame oil lightly with pastry brush.
Salt to taste. Stack 2 sheets.
Grill on to of frying- pan in a low to heat. Quarter them.
Store in a air tight container.
Serve with rice.
(koreanrestaurantguide)