yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gim Gui / 김구이
#1
Gim Gui / 김구이

[Resim: vx90.jpg]

Malzemeler:

Gim (kurutulmuş laverania, deniz yosunu yaprağı)
Tuz
Susam yağı


Hazırlanışı:

“Gim” i (yosun yaprağını) açarak sarın. Üzerine fırçayla susam yağı sürün. Damak zevkinize göre tuzlayın.
İki yaprağı üst üste koyun ve kızartma tavasında hafif ateşte pişirin.
Dört eşit parçaya bölün ve hava geçirmez bir kapta saklayın.
Yemek zamanı pilav ile servis edin. Afiyet olsun.

Çeviri:sark_gunesi


[Resim: 79sf.jpg]

ENGLISH


Ingredients:


Gim (dried laver, seaweed sheet)
Salt
Sesame oil


Preparation:

Open "kim" flat.
Spread sesame oil lightly with pastry brush.
Salt to taste. Stack 2 sheets.
Grill on to of frying- pan in a low to heat. Quarter them.
Store in a air tight container.
Serve with rice.

(koreanrestaurantguide)
#2
[Resim: ijnc.png]

[Resim: c6n6.jpg]

[Resim: h8c9.jpg]
#3
[Resim: v465.jpg]

[Resim: k0cs.jpg]

[Resim: hmxj.jpg]
#4
Emeğine sağlık Elif'çim, paylaşım için teşekkürler. Opucuk Her ne kadar benlik bir yemek olmasa da... Biggrin
www
#5
Görünüş olarak pek iştahımı açmadı açıkçası. Biggrin Resimler ve konu için teşekkürler ablacım. Opucuk

#6
Damak zevkime pek uygun değil. Daha önce yosun yedim de... Biggrin Emeğine sağlık Elif'im. Opucuk Kimi fotoğraflarda Gim Gui, bizim brovni kekine benzemiş. Biggrin Biggrin
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
#7
Konu için teşekkürler, emeğine sağlık ama yine de Türk mutfağı bütün mutfaklardan daha güzel. Smile Smile
[Resim: 10.gif]
www
#8
Tatlım emeğine sağlık. Smile Ama ben yiyemem bunu. Sad
#9
Yosun! Valla denizde ayağıma dolanınca kötü oluyorum ağzımın içinde nasıl olur bilemiyorum. Smile Teşekkürler.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
www
#10
Kesinlikle katılıyorum Türk mutfağı gibisi var mı? Paylaşım için teşekkürler ama yosun beni aşar denizde ayağıma gelmesinden bile haz etmiyordum değil ki yemesi... Biggrin

PrIsOn Br€@k & m!Ch@éL sCof!€Ld & WéNtWoRtH m!Ll€r






Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi