yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gangster High/폭력써클 (2006)
Gangster High/폭력써클 (2006)

[Resim: poster1ju2.jpg]

Oyuncular:

Jeong Kyung-Ho,
Lee Tae-Sung,
Jang Hee-Jin,
Kim Hye-Seong,,
Lee Haeng-Seok

Yönetmen: Park ki-Hyeong
Tarz: Aksiyon
Tarih: 19 ekim 2006

Özet:

Sang-Ho herkes gibi bir normal lise ögrencisidir. Okullar açildiktan çok az bir süre sonra, daha önceden tanismis oldugu arkadaslari Jae-Gu, Chang-bae, Kyung-chul, Hong-kyu et Sang-sik ile "Tiger" isimli bir futbol ekibi kurarlar.
Daha sonra Sang-Ho baska bir ekibin sefi olan birisinin kiz arkadasina asik olur. Bundan sonra bu iki sef arasinda, Sang-ho pek istemesede bir rakiplik baslar.

Kaynak

ENGLISH

Players:

Jeong Kyung-Ho,
Lee Tae-Sung,
Jang Hee-Jin,
Kim Hye-Seong,
Lee Haeng-Seok

Director: Park ki-Hyeong
Genre: Action
Date: 19 October 2006

Abstract:

Sang-Ho, like everyone else is a normal high school student. After a short time after the school opened previously oldugu Friend meet Jae-Gu, Chang-bae, Kyung-chul, Sang-sik Hong-kyu of the "Tiger" They called up a football team.
Then another team's Sang-Ho head to his girlfriend who falls in love with someone. After this time between the two chiefs, Sang-ho istemesede a competing with many starts.

[Resim: 118161az1.jpg]

[Resim: 118171em7.jpg]

[Resim: 118191tn3.jpg]

[Resim: 118201kv4.jpg]
Some of you may remember me...
[Resim: 118271hc8.jpg]

[Resim: 118281mu7.jpg]

[Resim: 118291fr5.jpg]

[Resim: 118301go7.jpg]

[Resim: 118311xw4.jpg]
Some of you may remember me...
Fadime'm ellerine emegine saglik canim. ( Bu arada imzan çok güzel.Sözler anlamli. )
Paylasim için sagolasin.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Güzel kareler için tesekkürler..
Tesekkürler konu için.
Degisik bir filme benziyor. Izleyebilinir gerçekten. Fotograflar çok merak uyandirdi. Tam tipim bir film gerçekten. Konu için tesekkürler canim. Biggrin
Güzel bir filme benziyor. Paylasim için tesekkürler. Ben de konusunu merak edip arastirdim ekliyorum:

Konusu:

Sang-ho ve arkadaslari 'Tigers-Kaplanlar' adini verdikleri bir çete kurarlar. Asil tutkusu kitaplar ve futbol oynamak olan Sang-ho, arkadasi vasitasiyla Su-hee ile tanisir. Su-hee, ona karsi bir seyler hissetmektedir. Sang-ho, örnek bir ögrenci ve atletken Su-hee oldukça problemli bir ögrencidir. Onlarin farklari onlari bir araya getirir. Fakat Su-hee, "T&T" çetesinin liderinin kiz arkadasidir. Tigers yakin zamnanda kendilerini bu "T&T" çetesiyle bir çatismanin içerisinde bulurlar.Sang-ho'nun arkadaslarinidan bir kaçi ciddi olarak "T&T" ile yapilan çatismada yaralaninca Su-hee bir seçim yapmak zorunda kalir...

Konusu bana gayet dramatik geldi arkadaslar.
Paylasim için tesekkürler.
Sagol konu için. Onay

Tesekkürler Fadime. Smile

мƒ

Ebru&BüsRa...!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi