Gamja Bokkeum / 감자볶음
![[Resim: 100408p11cuisine.jpg]](http://img189.imageshack.us/img189/2294/100408p11cuisine.jpg)
Bu, bibimbap yemeğine eklenebilecek kolay bir yemek. Yapışmaz tava kullanılması gerekiyor.
Malzemeler ( 4 kişilik)
2 orta boy patates, soy ve uzunlamasına kes.
Bitkisel yağ
1 PUTGOCHU (yeşil çhili), köşegen kesilmiş
3 yemek kaşığı su
Tuz-Biber
1) Yapışmaz tavaya az yağ gezdir ve karıştıra karıştıra tavada uzunlamasına kestiğin patatesleri kızart. İçine putgochi (yeşil çhili) ekle ve 3 yemek kaşığı suyunu ilave et. Su buharlaşana kadar tavanın kapağını üzerinde tut. Sebzeler yumuşayıncaya kadar buharda bırak. Onları yakma.
2) İsteğe göre tuz - biber ilave et.
Tarifi Hazırlayan Kişi: (The Korea Times / By Kim Yong-ja)
Kaynak.
![[Resim: japchae1590x442.jpg]](http://img153.imageshack.us/img153/4975/japchae1590x442.jpg)
ENGLISH
This is a simple side dish which can be added to ``bibimbap'' too. A non-stick pan is a must to use.
INGREDIENTS (serves 4)
• 2 medium POTATOES, peeled and cut into fine strips
• VEGETABLE OIL
• 1 ``PUTGOCHU'' (green chili), sliced diagonally
• 3 tablespoons WATER
•o SALT and PEPPER
1-Heat a non-stick pan, drizzle some oil and stir-fry the potatoes. Add putgochu (green chili) and 3 tablespoons of water and cover until all the liquid evaporates. Let the steam cook the vegetables until tender. Try not to brown them.
2-Season with salt and pepper.
The person who prepared recipes
The Korea Times / By Kim Yong-ja)
Source.
![[Resim: 100408p11cuisine.jpg]](http://img189.imageshack.us/img189/2294/100408p11cuisine.jpg)
Bu, bibimbap yemeğine eklenebilecek kolay bir yemek. Yapışmaz tava kullanılması gerekiyor.
Malzemeler ( 4 kişilik)
2 orta boy patates, soy ve uzunlamasına kes.
Bitkisel yağ
1 PUTGOCHU (yeşil çhili), köşegen kesilmiş
3 yemek kaşığı su
Tuz-Biber
1) Yapışmaz tavaya az yağ gezdir ve karıştıra karıştıra tavada uzunlamasına kestiğin patatesleri kızart. İçine putgochi (yeşil çhili) ekle ve 3 yemek kaşığı suyunu ilave et. Su buharlaşana kadar tavanın kapağını üzerinde tut. Sebzeler yumuşayıncaya kadar buharda bırak. Onları yakma.
2) İsteğe göre tuz - biber ilave et.
Tarifi Hazırlayan Kişi: (The Korea Times / By Kim Yong-ja)
Kaynak.
![[Resim: japchae1590x442.jpg]](http://img153.imageshack.us/img153/4975/japchae1590x442.jpg)
ENGLISH
This is a simple side dish which can be added to ``bibimbap'' too. A non-stick pan is a must to use.
INGREDIENTS (serves 4)
• 2 medium POTATOES, peeled and cut into fine strips
• VEGETABLE OIL
• 1 ``PUTGOCHU'' (green chili), sliced diagonally
• 3 tablespoons WATER
•o SALT and PEPPER
1-Heat a non-stick pan, drizzle some oil and stir-fry the potatoes. Add putgochu (green chili) and 3 tablespoons of water and cover until all the liquid evaporates. Let the steam cook the vegetables until tender. Try not to brown them.
2-Season with salt and pepper.
The person who prepared recipes

Source.