yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House / 풀하우스 (2004)
(18-05-2008, Saat: 23:10)saylan_çu yazdı: Melikeslem tesekkürler fotograflar için. : )
Full House 2 çekilecek sanirim ancak Song Hye Kyo'nun suanda oynamaya hazirlandigi bir dizisi var, adi The World That They Live In.
Bu nedenle sanirim Full House 2 çekilirse Song Hye Kyo oynamayacak. Keske yine BiKyo ikilisi oynasaydi.

Keske 2.'si çekilse ama Rain oppa bir süre Hollywood'la mesgul olacak. Yetenegini kesfettiler tabii ki. Blush Hye Kyo'nun dizisi kisa sürecek zaten. Ama Rain'in oynayacagi garanti degil maalesef. Yüklü miktar teklifi reddedecek degil tabii ki. Smile
Evet Rain'in Hollywood'la ilgili isleri oldugunu görmüstüm bir forumda. Tesekkürler Esra.
Nasilsa Rain mesgul Song Hye Kyo'nun dizisi var derken bu ikili olmayacaksa olmasin zaten. Smile
saylan_çu yazdı:Evet Rain'in Hollywood'la ilgili isleri oldugunu görmüstüm bir forumda. Tesekkürler Esra.
Nasilsa Rain mesgul Song Hye Kyo'nun dizisi var derken bu ikili olmayacaksa olmasin zaten. Smile

Zaten su ana kadar Kore dizilerinin 2. sürümleri olmadi. Bir tek izledigim Princess Hours, Goong S olarak degisik bir adla farkli oyuncular tarafindan olusturuldu.
O yüzden fazla ümitlenmemek yeridir diyorum. Smile
KB2 Röportaj. Diziyle ilgili sorulari yanitliyorlar.

[Resim: daum2qi05tf.jpg]

SHK & Bi Çin'de. Çin'de de bu dizi çok begenildi. Smile

[Resim: arrivalimg248272744.jpg]
[Resim: byewavechangsha.jpg]

[Resim: sbifh30hj30.jpg]
[Resim: fullhouse03.jpg]

[Resim: fullhouse04.jpg]
[Resim: img15407896761650.jpg]
[Resim: normalfullhousewallpape.jpg]
[Resim: normalfullhousewallpape.jpg]
[Resim: youngjaeandjieungray1.jpg]

[Resim: normalzwally1a.jpg]

[Resim: normalzhanjieun.jpg]
Hepsi de bir birinden güzel resimler. Eline saglik, paylasim ve tanitim için tesekkürler. Smile Izleme firsatim hiç olmadi ama en kisa zamanda izleyecegim.
Smile
Full House dizi müziklerini nereden indirebiliriz?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi