yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House / 풀하우스 (2004)
Üçüzüm, bu fotograflar var miydi bilmiyorum ama eklemek istedim, varsa sen silersin.

[Resim: 11novemeber1wnvert.jpg]

[Resim: 12december8tavert.jpg]
Fotograflar için ellerine saglik üçüzüm. Demek sen de Zehra gibi izlemeden fotograf eklemeye baslayanlardansin, demek ki iyi reklam yaptik. (Yalniz olaya bak, buradaki basariyi yine kendime bagladim. BiggrinBiggrin BiggrinBiggrin) 1 tane vardi onu sildim, hepsi çok tatlilar.
Selam, ben de bu diziye yeni basladim. Daha önce farkli dizileri seyretmistim, dramalar harika oluyor. Fark eden oldu mu bilmiyorum ama hani biz de Ilk Ask vardi Keremcem'in oynadigi dizi sanirim bu dramayla o dizinin kökenini görmüs olduk. Ben genelde burdan http://www.dailymotion.com izliyorum dramalari, tavsiye ederim.
Geçen sene sadece OST'unu izledim, bu sene tekrar denk geldim ve bütün bölümleri izledim. Iyi ki de izlemisim. Yalniz 16 bölüm çok az geldi bana ya, keske biraz daha fazla olsaydi. Sad Zaten Rain'in "seni seviyorum, benimle evlenir misin?" demesini beklemekten canim çikti. Neyse sonunda dedi de mutlu oldular ya, rahatladim. Biggrin
Fotograflar çok güzel olmus, elinize saglik.

Bastan sona kadar tek solukta izledigim bir diziydi. Özellikle 9. bölümdü galiba, esas oglan kizin hamile olduguna inandirmaya çalisiyordu çok gülmüstüm, bayilmistim o bölüme.
Hala ariyorum ama Full House, My Girl, ve Goong tadinda bir dizi bulamiyorum.
fatmaelif yazdı:Geçen sene sadece OST'unu izledim, bu sene tekrar denk geldim ve bütün bölümleri izledim. Iyi ki de izlemisim. Yalniz 16 bölüm çok az geldi bana ya, keske biraz daha fazla olsaydi. Sad Zaten Rain'in "seni seviyorum, benimle evlenir misin?" demesini beklemekten canim çikti. Neyse sonunda dedi de mutlu oldular ya, rahatladim. Biggrin

Merak etme 2. sezon çekimlerine baslanmis bile. Artik bol bol izleyebilirsin. Biggrin Biggrin Biggrin
Dizinin OST'u gerçekten harika. Smile
[Resim: fullhouse0022jp4.jpg]

[Resim: fullhouse0017xu3.jpg]

[Resim: fullhouse0018ek5.jpg]

[Resim: fullhouse0019dd5.jpg]

[Resim: fullhouse0020tf4.jpg]

[Resim: fullhouse0021pd4.jpg]
"Eğer bir gün yolda küçük bir çocuk karşıma çıkar ve "Aşk nedir?" diye sorarsa, Ona "Öyküler" diyeceğim... Sadece Öyküler..." S.S.
[Resim: fullhouse0014ok6.jpg]

[Resim: fullhouse01ru8.jpg]

[Resim: fullhouse02hu1.jpg]

[Resim: fullhouse04nt9.jpg]

[Resim: fullhouse0012ue3.jpg]

[Resim: fullhouse0013ab0.jpg]
"Eğer bir gün yolda küçük bir çocuk karşıma çıkar ve "Aşk nedir?" diye sorarsa, Ona "Öyküler" diyeceğim... Sadece Öyküler..." S.S.
Güzel bir dizi, izleme listeme ekledim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi