yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Everland’s "Flower Carnival" Spring Festival 2010

Everland’s "Flower Carnival" Spring Festival 2010

[Resim: 719196image21.jpg]

Tarih: 27/03/2010/~ 27/06/2010
Adres: Gyeonggi-do Yongin-si Cheoin-gu Pogok-eup Jeondae-ri 310
Yer: Everland
Gösteri Saati: 09:30 - 22:00

İçerik

Her yıl, Kore'nin en ünlü eğlence parkı Everland'ta, Çiçek Karnavalı adlı bir bahar şenliği yer alır. Güzel lale, gül, kiraz çiçeği ve birkaç isimle birlikte Dünya'nın her yerinden 1000 üzerinde çiçek türü bu süre boyunca ekranda olacak. Çiçeklere ek olarak,çesitli sokak geçit performansları ve müzik gösterileri 'Çiçek Karnavalı' boyunca yapılacak ve festival atmosferine eklenecek. Ziyarete Everland'a gelin, Safari üzerindeki beyaz kaplanlara hayret edin ,"Friendly Monkey Vadisi"nde şirin maymunlarla oynayın veya Asya'daki en dik rollercosteri deneyin. Everland'ta keyifli günler yaşamak için çok çeşitli eğlenceler yapılır.

Başvuru / Katılım Ücretleri

Bir günlük giriş kartı
Gündüz: yetişkin 37.000 won / çocuk 28.000 won
Gece: yetişkin 30.000 won / çocuk 22.000 won

Giriş bileti
Gündüz: yetişkin 28.000 won / çocuk 21.000 won
Gece: yetişkin 24000 won / çocuk 18.000 won

Gece biletleri 17:00'da satılmaktadır.
Bilet hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

Ulaşım

Otobüsler, Kore'nin çeşitli bölgelerinden Everland'a gidip gelir. Seoul'e varışın tahmini seyahat süresi 40 dakikadir. Ulaşım hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

Yakın Turistik Merkezler

Hoam Sanat Müzesi,Samsung Ulaşım Müzesi

Ana sayfası

Çeviri: Saheste

English

Period: 03.27.2010 ~ 06.27.2010
Address: Gyeonggi-do Yongin-si Cheoin-gu Pogok-eup Jeondae-ri 310
Performance Times: 09:30 - 22:00

Introduction

Every year, Korea's most well known amusement park, Everland, holds a spring festival called the Flower Carnival. During this time over 1000 types of flowers from all over the world will be on display, including beautiful tulips, roses, and cherry blossoms, to name but a few.
As well as flowers, various street parades performances and musical performances will be held during the “Flower Carnival” and add to the festive atmosphere.
Come visit Everland, and marvel at the white tigers on a Safari, and play with the cute monkeys at "Friendly Monkey Valley", or try out the steepest rollercoster in Asia. At Everland the wide variety of attractions make for a fun-packed day.

Admission/Participation Fees

One-day Pass
Daytime : adult 37,000 won / children 28,000 won
Nighttime : adult 30,000 won / children 22,000 won

Admission Ticket
Daytime : adult 28,000 won / children 21,000 won
Nighttime : adult 24,000 won / children 18,000 won

Nightime tickets are sold from 5p.m.
For more ticket information (English)

Transportation

Buses run to Everland from various regions in Korea. The estimated travel time from Seoul is 40 minutes. For further details on transportation, please refer to the homepage below.

Nearby Tourist Attractions

Hoam Art Museum, Samsung Transportation Museum

Homepage

Source
[Resim: 604200image21.jpg]

[Resim: 604209image21.jpg]

[Resim: 604216image21.jpg]

[Resim: 719203image21.jpg]

[Resim: 719198image21.jpg]
Çok güzelmis. Ellerine saglik Hülya abla. Paylasim için tesekkürler. Smile

Geri Döndüm

Çok güzelmis. Onay Paylasim için tesekkürler Hülya çok güzel olmus. Alkis
Tam su aylara yakisir bir festival.Rengarenk iç açici manzaralar.Harika görünüyor.Tanitimin için tesekkür ederim canim.Opucuk
Ben de çok resim aradim ama bulamadim.Insan iki çiçeklerden banada verirdi.Durtuk

TÜRKİYE ℂ⋆
Masallar ülkesi gibi ne güzel öyle Smile Ayrica çok eglenceli faailyetler var.Tesekkürler Hülyacim
Çok güzel Hülya'm ya çiçekler falan...Paylasim için tesekkürler.Opucuk
Rengarenk çiçekler falan süper yani.Onay
Ellerinize saglik.Smile
Çok güzel bir yer burasi rengarenk civil civil.. Smile Ben oraya girsem kendimi kaybederim herhalde. Biggrin
Çiçek Karnavali adli bahar senligi... Biggrin Tanitim için tesekkürler miço :atkilinc:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi