Konuyu Oyla:
Eunhyuk's Birthday Celebration Messages/Eunhyuk'un Doğum Günü Kutlama Mesajları(2012)
|
03-04-2012, Saat: 17:47
![]() ![]() Mr. Monkey!!! ![]() Hayatimin anlami, gülüsüne, tenine, yandigim. Bu dünyada hayvanat bahçesinde sefkatle maymun sevmeme ve çilekli sütü tatmama neden olan varlik... Seni tanimama sebep olan herkese çok tesekkür ediyorum. Ne kadar sevmesemde basta SM'e... ![]() ![]() Umarim senin için en güzel, en sevgi ve basari dolu bir yas olur bu yil. Asla üzülme ve seni üzmelerine de izin verme... Bütün ELF'ler olarak hep yaninda olacagiz. Tabi ki basta ben. ![]() Umarim o güzel gülümsemenden beni hiç mahrum birakmazsin. ![]() ![]() Ben seni ço...ok seviyorum... Bunu bilesin, elbet birgün tanisacagiz. ![]() Kurtulusun yok! ![]()
03-04-2012, Saat: 18:40
Iyiki dogdun Hyukie....
Iyiki dogdun sevgili maymun. Suju'yu tanima sebebim. Benim için o kadar degerlisinki.... ne yazsam bos... Seni görüp arastirdigim gün 13 yaramaza asik oldum. Ve benim hastaligim basladi... Bu hastalikli ask öyle tuhafki... beni saatlerce PC'ye bakan bir budala yapti. ![]() Sanirim ben yandim!!! Yasli bir ELF teyze olarak ölecegim. ![]() ![]()
Sevgili Hyuk ve Maymus Prensim,
Iyi ki varsin, sen hayatimin anlamisin, seninle anlam buldum, seni anan benim için dogurmus, hamurunu benim için yogrumus... gibi ask edebiyatini paramparça etmek yerine yanagindan öpemesemde "Iyiki dogdun canim, iyiki varsin diyorum kalbimin ve nefesimin yettigi son yere kadar.. " ![]() Bu arada o diger 12 oglana söyle seni üzmesinler.. ![]() Ve en önemlisi seni doguran annene Tesekkürlerimi sunuyorum ^^
03-04-2012, Saat: 20:22
Eunhyuk
![]() Pis Maymunum benim.. :Opucuk: SuJunun biricik dans makinesi ![]() Iyiki dogdun ! Iyiki varsin.. Iyiki SuJudasin..Iyiki senin gibi birini tanimisim biricik sari civcivim.. ![]() ![]() Olurda birgün konsere gelirsem seni öhöm öhöm.. ![]() Simdi Fransalardasin ama olsun..Buraya geldigin zaman acisini çikartip :Super: beraber delice dans edicez. ![]() Saengil Chukkaeyo bitanem. ![]()
canim benim biricik Eun'um Saengil Chukka
![]() iyiki dogdun iyiki varsin, iyiki seni tanidim ![]() ![]() ![]() ![]() umarim Kore'ye gittigim zaman seninle tanisma firsatim olur ![]() seni çok çok ama çok seviyorum ![]() neol jeongmal salanghae ![]() ![]() HOŞGELDİN MELEK
03-04-2012, Saat: 21:57
Saengil Chukka SUJU ' nun degerli üyesi , nesesi.
![]() Dogum günün kutlu olsun EUNHYUK. ![]() Iyi ki varsin benim ![]() ![]() O gülen yüzün hiç solmasin ve E.L.F. ' lerin hep tebessüm etmesine vesile ol. ![]()
04-04-2012, Saat: 3:59
Dogum günün kutlu olsun EUNHYUK
Iyi ki dogdun. Çünkü; Sen olmasan bu kadar temiz kalpli birinin varligina inanmayabilirdik, Sen olmasan mükemmel dans nasil olur bilemezdik, Sen olmasan hiç bir maymun sevimli gelmezdi, Sen olmasan dünya bu kadar güzel olmazdi... Sen varsin biz ELF olarak variz. ![]() Iki kere dogdun bir ailen için bir bizim için. Iki yerde dogdun ailenin evinde ve Super Junior ailende. ![]() Iyi ki bizimlesin. Iyiki SUPERMAN sin. ^^ Sonsuz sevgiler Lee Hyuk Jae. ![]() SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
04-04-2012, Saat: 14:41
Dogum günün kutlu olsun, Suju'nun dans makinasi, Elf'lerin maymunu, bana her zaman nese veren 13 süper adamdan biri. Iyi ki dogdun, sengil cukkahamnida.
![]() Sana uzun ve en basta Züleyha ablam olmak üzere booooooooolll ELF'li yillar. Hep öyle sebek gibi gülümsemen dilegiyle maymuncagizim. ![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük.
Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. MEVLANA Iyi Ki Dogdun Eunhyuk'm ! ![]() Super Junior'un pis ama sevimli maymuncugu, Benimde biricigim olan Eunhyuk . Bu yil senin için, Çok ama çok iyi geçsin. Asla üzülme, daima sevildigini bil. Sana çirkin diye hitap edenleri umursama. Sen her zaman bizim için ''Yakisikli Eunhyuk '' olarak bilineceksin. Insallah seni tanima sansim olurda gözlerim açik gitmem. ![]() ![]() You belong with me !
I will love you forever . Be mine ..♥ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi