yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eumseong Red Pepper
#1
Eumseong Red Pepper / Eumseong Kırmızı Biberleri

[Resim: intro16vert.jpg]

İlk ulusal bitkisel tarım 1968'de başladı.
-1993'te hükümet tarafından ilk ulusal kalite belgelendirilmesi kabul edildi.
-Kırmızı Biberler üzerine kurulan İlk Ulusal Araştırma Enstitüsü üreticileri yeni teknolojiyle tanıştırmak için çalıştı.

Özellikler

Eumseong kırmızı biberin ana vatanıdır.
Keskin bir acısı ve baharatlı bir tadı ve kokusu vardır. Kalın kabuk çok büyük miktarlarda kırmızı biber üretir. Eğer çamaşır makinesinde iyi yıkanır ve güneşte iyi kurutulursa, parlak bir rengi olur ve en iyi kalitede olur.

Ana Üretim Merkezi

Bölgenin her tarafında üretiliyor, fakat Keumwang, Soi, Weonnam ve Maengdong ana üretim merkezleridir.

Çeviri: BeeThul

English

- Started the nation's first mulching cultivation in 1968
- Received the nation's first quality certification by the government in 1993
- Established the nation's first Research Institute on Red Peppers operated by the growers to introduce new technology

Features

Eumseong is the home of the red pepper.
It has a strong hot and spicy taste and smell. The thick skin produces a large quantity of powered red pepper. As it is well cleansed in the washing machine and dried in the sun, it has a bright color and is the best in quality.

Main Producing Center:

It is produced throughout the region, but Keumwang, Soi, Weonnam and Maengdong are the main production centers.

Source

((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
Cevapla
#2
Konu için tesekkürler. Biggrin
Cevapla
#3
Kirmizi biberi hiç sevmem. Biggrin Konu için tesekkürler, çeviri için de diger arkadasa tesekkürler. Smile
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi