yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Empress Chun Chu/천추태후 (2009)
Tek kelime ile harika bir dizi. Oyuncular muhtesem. Senaryo muhtesem. En sevdigim dizlerden.Tanitim için tekrar tesekkürler.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Izlemedim ama dizideki yüzler tanidik geliyor. Bir de ismide tanidik geliyor aslinda Muhtesem Kraliçedeki Chun Chu zannettim. Biggrin

(27-02-2010, Saat: 20:50)chae-kyung yazdı:
(02-02-2010, Saat: 20:21)Shin Ra Neul yazdı: Ben Chun Chu'yu erkek saniyordum. Cehalet... Biggrin Biggrin

Evet, bende erkek saniyordum. Pisman Dizinin adi da Imparatoriçe Chun Chu imis zaten, yeni farkettim. Biggrin
O halde bu dizi Queen Seon Duk'taki bizim Chun Chu'nun hayati degil. Biggrin

Ay pardon Empressmis bende Chun Chu'yu erkek zannettim ama Muhtesem Kraliçede Chun Chu erkek kekliyolar mi bize ne Biggrin Biggrin

Bu dizi çok hosuma gitti izlemek isterim.Smile
Tanitim için tesekkürler.Alkis
Chun Cu soyad olarak kullanildigi için benzerlik olabiliyor..
Imparatoriçe Chun Cu

[Resim: koredizilerinet2213.jpg]

Dizide Kendisi Goryeo Imparatolicesini canlandirmaktadir.Kihitanlara karsi yapilan savasta büyük bir görev üstenmistir. Ve yanindaki adamalarla Khitanlara karsi büyük savaslar vermistir.

Kim Chi Yang

[Resim: koredizilerinetemperes.jpg]

Dizideki Hayati.
Dizide Chun Chu yaninda komutanlik yapan bir asker ve de kendi fikirleri olan bir insan çünkü ailesi katledilince goryeo yikip yeni bir krallik kurma pesindedir.Emperes Chun Chu büyük bir ask beslemeyide ihmal etmiyor.

Yu Wang Jong Gyeong

[Resim: 149010049l.jpg]

Dizideki Rolu

Goryeo'nun 5. Kralidir. Sözde kral ama hiç vasiflari tutmaz. Sürekli içki içer hiç devlet isleriyle ugrasmaz halk yoksulluk içindedir ama o her gün gününü gün eder. Bu kral panaryirda tanistigi ve kötü bir tanismaydi bu Lady Sundeok ve kardesi Seol ile evlenir. Sundeoktan bir de çocugu olur. Ama Seol ile hiç ilgilenmedigi için dokunmamistir.Vefat ettikten sonra varisini karisinin abisine birakir.
Genç Mok Jong (Lady Sundeok'un Oglu)

[Resim: empresschunchu2.jpg]

Dizideki Rolü

6. Kral ve Lady Sundeok'un ogludur. Daha bebek iken dayisi yani 6. kral tarafindan alinir. Annesini anca yilda 1 kez görür. Sürekli devletin politikasi konulu kitaplar okutulur. Kiliç ve ok gibi savas aletlerinden uzak tutarlar. Tabi gerek annesine özlemi gerek ise bu çektigi zor durum onun bayagi yipratmistir. Ve sonun sara hastasi olmustur.

Ladyi Sundeok'un Abisi Seong Jong

[Resim: 149010089l.jpg]

Dizideki Rolü

Lady Sundeok'un abisidir. Goryeo'nun 6. kralidir. O tahta geçtikten sonra Goryeo büyük bir felakete sürüklenmektedir. Onun erkek varisi olmadigi için kiz kardesinin oglunu kendine varis kilacaktir. Ama oglunu annesine yilda sadece 1 kez gösterir. Sürekli onu okumaya tesfik eder. Ama küçük prensimiz hiç sevmemektedir, hatta nefret eder. Bu kralin döneminde Khitanla savas bile yapilmistir. Savasta kral hiç kan dökülmesini istemez çok duygusal bir insandir. Ama bu duygusallik her yerde ise yaramadigini kiz kardesi de dahil bütün herkes söler. O bir türlü inanmaz ve dedigini yapar ama kiz kardesi durmaz ve o ise el atar. Sonun da Khitan'la kendilerinin lehine olan bir anlasma imzalanir.

Kraliçe Sundeok'un Kiz Kardesi Prenses Seol

[Resim: fullsizephoto77309.jpg]

Dizideki Rolü

Prens Gyeongjwon'in karisidir. Prenses Seol aslinda abilerinin kral olmadan önceki kralin eslerinden birisiydi. Ama Prenses Sundeok'la ilgilendi sadece kral Seol'e dokunmadi bile. Çünkü Seol Prens Gyeongjwon'nu seviyordu. Kral öldükten sonra kalbinin sesini dinleyip gizlice prensle evlendi.
Sa Il-la

[Resim: fullsizephoto100119.jpg]

Dizideki Rolü

Ustabasi Kim Cyang'in sol kolu ve yardimcisidir. Ustabasinin sag kolu olan Sa gamun'un kiz kardesidir. Ayrica Bumerangi(elips seklinde her yani keskin savas aleti) çok iyi kullanmasindan ziyade çok iyi bir savasçidir.

Sa Gamun

[Resim: vlcsnap2010032214h40m53.png]

Dizideki Rolü

Sa gamun dizide ustabasi Kim Cyang'in sag koludur. Sa il la'nin abisidir. Çok iyi bir dövüsçüdür. Ama ara sira ustabasindan ayri çalistigi da olur.

Hyan bi

[Resim: photo79992.jpg]

Dizideki Rolü

Hyang bi Egitim subayi Kang jo'nun kiz kardesidir. Çok iyi bir kiliç ustasidir.
Ayrica Lady Sundeok'un yardimciligini yapiyor.
General Gang

[Resim: 20081212093001108330936.jpg]

Dizideki Rolü

Kendini ülkesine adamis degerli bir generaldir. Yaptigi gerek savaslardan gerekse Khitanla yaptigi akil dolu anlasma ile kendini kanitlamis bir komutandir. Ayrica Sundeok'un enistesinin en yakin dostudur ve tabi ki de Sundeokun tarafindadir.

Kang Jo

[Resim: photo75924.jpg]

Dizideki Rolü

Eski Balhe kiralliginin son veliaht presidir. Khitanlilar Balhe köylerine saldirinca kaçmak zorunda kalmislar çogu balheli ölmüs çoguda degisik yerlere köle olarak satilmslar. Kang jo ve Hayng bi'de georyoya getirilmis. Hyang bi köle olarak çikartilip satilacagini duyunca isyani baslatmis. Oraya gelen Sundeok kizi kurtarmak için okçuluk yarismasina girmis ve Kang jo o sirada gelmis ve kardesini kurtarmis. O esnada da Sundeok ile tanismis ve hikayesini de duyunca onu sag kolu olarak almis. Çok usta bir mizrak kullanisi vardir henuz rakibi çikmadi ve benim de Hyan bi den sonra favori tek oyuncum

Imparatoriçe Moon Hwa(Kral Seon jong'un karisi)

[Resim: empresschunchu25.jpg]

Dizideki Rolü

6. Kral Seong jong(Lady Sundeok'un abisi)'un karisidir. O kocasina çok sadik gözükse de tam bir yilan rolündedir. Ilk baslarda politikaya ilgi duymaz gibi görünür ama sonralardan gerçek niyetini belli eder. Kralin ölümüne yol açar.
Ben bu oyuncu konularini daha önce baska bir sitede daha okumustum.

Bu arada dizi çok güzel izlemenizi tavsiye ederim. Kim Chi Yang gerçekten çok iyi oyuncu.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi