yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Empress Chun Chu/천추태후 (2009)
(11-03-2010, Saat: 2:50)buse_san yazdı: Alakasi yok. Bu Goryeo diyor sitede okuduguma göre Goryeo Shilla yikildiktan sonra kuruldu.

Goguryeo Silla'dan önce kuruldu, Goguryeo'yu Silla&Tang(Çin) ile ittifak yaparak yikti. Goguryeo 705 yil hüküm sürdü, Silla ise 992 yil hüküm sürdü.

Tüm bölümlerin altyazilari ani bir sekilde geldi sok oldum altyazilarin hepside süper dün 1-10 izledim harikaydi.
Ben bütün tarihi dizileri listeme aldim gibi bir halim var. Smile Bu da onlardan birtanesi bakmak istedigim, arkadasim izliyor ve çok begendi bana da mutlaka izle dedi. Smile Paylasim için tesekkürler. Alkis
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Denizler Imparatoru, Muhtesem Kraliçe ve Sarayin Rüzgari dizisinin oyunculari var. Süpermis. Biggrin Tanitim için tesekkürler Kezban izlemek isterdim. Biggrin
(31-03-2010, Saat: 18:27)Xoansis yazdı:
(11-03-2010, Saat: 2:50)buse_san yazdı: Alakasi yok. Bu Goryeo diyor sitede okuduguma göre Goryeo Shilla yikildiktan sonra kuruldu.

Goguryeo Silla'dan önce kuruldu, Goguryeo'yu Silla&Tang(Çin) ile ittifak yaparak yikti. Goguryeo 705 yil hüküm sürdü, Silla ise 992 yil hüküm sürdü.

Goguryeo ayri Goryeo ayri imis özür. Helal olsun Korelilere tarihlerini ezberledik diziler sayesinde.

Dizi çok güzel bol aksiyon var umarim bu tempo sürer.

Tarihlerindeki 3 kraliçe'den 1.cisi Deokman, 3.cüsü bu demekki. 2.cisi kim olaki?? SmileSmile
Even if we're torn apart til we're ragged
That time, that place, this bond won't disappear
[Resim: wAkkRn.gif]
You are my little apple
Like the most beautiful cloud in the sky [Resim: w9uKaP.png]
Herkezin izlemesi gereken muthis bir dizi ya.
35. bölüme geldim altyazi her ne kadar istenen kalitede olmasa da diziyi izlemek isteyenler için yeterli. Tarihi dizi seven izlemek isteyen olursa siddetle tavsiye ederim.

Evet bende 28 bölümdeyim altyazi kalite olarak vasat olsada gayet iyi bence en azindan ingilizce izlemek zorunda degiliz keza kimsede oturup bize 78 bölüm çevirmez buda bir basari az çok ama basaridir bence bana sorarsaniz.Tabi Inglizcesi olan Ingilizce izler ama benim gibi what is your name? My name is cem öteye gitmeyenler için süper bir olayBiggrin
Tanitim için tesekkür ederim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi