yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 81. Bölüm (FİNAL)
Bu diziyi unutamiyorum.3 kere televizyondan 1 kere netten izledigim bu dizi izledigim en harika Kore dizisiydi...Özellikle ilk bölümlerinin tadi çok baskaydi.Sonraki bölümler farkli yönde gelisti ama yine çok güzeldi.Ilkleri yasadigim bir dizi oldu ayrica.Ilk kez bir dizi için agladim.Hemosu'yla birlikte gözyasi döktüm mesela.Bu dizinin yeri bende hep farkli olacak...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Ahh Jumong eskileri hatirlayinca çok kötü oluyorum ya ne aglamistim final bölümde.. Tekrar yayinlansada izlesek.
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Dizinin erkenden bitmesi beni çok üzdü, çalisirken ögle paydoslarinda severek izledigim bir diziydi. 81. bölümde degil de, 100. bölümde bitmis olsaydi hepimiz için iyisi olacakti.

Jumong'un bu kadar erken ölmesine de anlam veremedim. Kore tarihini okudum, Jumong'un oglu Yuri, devam ettirmis Geougoryu ülkesini. -700 yil devam edilmis bu ülkenin ayakta durmasi.
o finalin özetini hazirlarken beni en çok sasirtan sosono nun gidip te baska bir devlet kurmasi olmustu.jumong un da kime asik oldugunu hala kestiremiyorum.hem yesoya hemde sosona olamaz heralde!
(19-05-2011, Saat: 22:18)hulisi yazdı: o finalin özetini hazirlarken beni en çok sasirtan sosono nun gidip te baska bir devlet kurmasi olmustu.jumong un da kime asik oldugunu hala kestiremiyorum.hem yesoya hemde sosona olamaz heralde!

Diziyi izledigim zamanlar en çok arastirdigim konuydu.Gönlüm Soseono'dan yana olsada son bölümün son sahnelerine kadar artik karisi Yesoya'yi sevebildigine emindim...ki,ne var ki Soseono'yu olan davranislari yine düsüncelerimde degisime sebep oldu.Senariste tam olarak karar veremedi herhalde Smile Son bölümün son sahneleri olmasa Yesoya'yi sevdigine emin olacaktim her nekadar Soseono'yu ona yakistirsamda...Son sahneleri de adam gibi çekememisler ki.Bari söyle bir sarilsalardi da öyle ayrilsalardi.Ben yazacaktim ki görecektiniz seneryoyu Smile
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

hayatim boyunca izledigim en güzel kore dizisiydi bitince çok üzüldüm.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Ahh harika bir diziydi.Onay

(09-04-2013, Saat: 14:08)Park Ji Hyo yazdı: Ahh harika bir diziydi.Onay

Harikanın da ötesindeydi. Angel

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi