yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 73. Bölüm
Bende bu evlilik fikri kimden çikiyor diye merak ediyordum. Demek Yeontabal'in fikriymis. Ama o ikisinin esinin de öldügünü düsündü ve bu fikri ortaya atti. Belki Yesoya'nin ölmüs oldugu düsünülürse bu fikir mantikli gibi..
Ama bizler ölmedigini bldigimiz için üzülüyoruz. Ahhh Yesoya... :img-cray::img-cray:
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
ya sosono seni seviyorum ya ne kadar da haklisin jumong u kimse anlamiyor o hiç görmedigi oglunu ve karisini kaybettigini saniyorAglaelsallaAglaelsalla

younpo nu çabalarini kahkahalarla izliyorum çok beklersin younpo o taht malesef deaso nun
(10-06-2009, Saat: 15:05)Melissaa yazdı: Sayong içten içe hükümdarligi saglamak istiyor.
Ilk baslarda severdim ama simdilerde sevmemeye basladim. Ofkeli

Kral Geumwa'yi da sevmem ama o Seolran yüzünden ölmesini de istemem. Su Seolran ölse bir an önce.. OfkeliOfkeliOfkeli

Bakan Budeukbul'un da Prens Daeso'ya söylemesi iyi oldu. Ilacin içinde zehir var diye..Alkis

(10-06-2009, Saat: 15:26)wiseacre_daisy yazdı: Sayong iyice saçmaladi ama Ofkeli Sosona'nin tahta çikmasini istemesini anlayabilirim ama damul ordusunu ortadan kaldirmak gerekir de ne demek Ofkeli
Oyi çok hakli ne nankör insanlar bunlar. Ban

sonuna kadar arkanizdayim yürüyün be kim tutar sizi Biggrinoyi çok hakli çok nankörler dediginiz gibiOfkeli

böyle evlenme teklifi mi olur ya BiggrinBiggrin bu ne böyle nutuk atti sosono ya ahh yasoya ahhh
Yesoya,Jumong'un SoSeoNo ile evlenecegini ögrendi.Aglama Dügünü de görüyor.Hem de halkin içinden.Of Allah bu Yesoya'nin çektikleri neler? Ya Jumong o kraliçe degil,Yesoya kraliçe olmali.Ah garibim,agliyor Yesoya.Aglama
Abracadabra da irwojyeora..
Yuri ne güzel tam babasini görecegi sira oldumu simdi bu Aglama

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Yesoya oglu Yuri ile birlikte geri dönmeyi basardi ancak,en olmadik zamanda döndü.Gerçekten çok zor bir durumda...

Goguryeo kuruldu...Happy0064
bir agiz tadiyla dügüne sevinemedik ya Soya tamda gelecek zamani buldu Ofkeli
Bu bölüm tam bir felaketti,Jumong'un Mari ve Jae-Sa'ya dedikleri neydi öyle onlara dediklerinin yarisini Soseono ve Kabilesine söylese hersey yoluna giderdi Jumong bu kafayla giderse en mantikli adamlarini kaybeder.Sayong'e ne olmus öyle herkes gibi onunda gözünü hirs bürümüs.Soseono ve Jumong evlendiler.Ve asil kraliçe olmasi gereken insan Yesoya halkin içinden küçük çocuguyla beraber izledi.Ve ne zamandan beri göremedigi Jumong'u görünce yüzünde bir tebessüm belirdi.Soseono fedakardir diyenlere güzel bir açiklama oldu.Uzaktan Yuri'yle kocasinin dügününü sessizce izlemek fedakarlik degildir de nedir? Aglaelsalla
Süper bir bölümdü sonunda seosono ile evlendi zaten en basta olmasi gereken buydu soyayada acimadim desem yalan olur ama ne yapalim bazilari sevinirken bazilari üzülür
[Resim: 2474.jpg]

Jumong'un sonunda Soseono'yla evlenmesine çok sevindim bakalim yarin ki bölümde neler olucak
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi