yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donghae's Birthday Celebration Messages / Donghae'nin Doğum Günü Kutlama Mesajları
♥ Birthday Celebration Messages ♥
♥ Donghae'nin Doğum Günü Kutlama Mesajları (2012)♥

[Resim: happybirthdayyc.png]

[Resim: 40040534106588598202538.jpg]

[Resim: birthdaydesiglitters1.gif]

Donghae'nin doğum gününü bu konudan kutlayabilirsiniz...

♡ Miss You ... ♡

Donghae'm gözümün nuru, canmın içi. Masum prensim. Heart
İyi ki doğdun... İyi ki doğdun ki sana baktıkça huzur bulmanın anlamını keşfettim.
İyi ki doğdun tatlı Fishy...
İyi ki doğdun mutluluk kaynağı...
Super Junior seninle bir kez daha güzel... Heart
Opucuk

[Resim: 52738110151254092706101.jpg]
SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
Sen benim bu dünyada tanıdığım masumiyetini , kalbinin temizliğini gözlerinde taşıyan tek insansın. Sana bakınca içimde olanların tarifi hiç bir kelime ile anlatılmaz ama bulutların üzerinde hiç düşmeyecekmiş gibi durup rüzgarın tatlı esintisini hissedebilmek gibisin. İçindeki acıyı sökecek bir yöntemim olsa keşke de gözyaşlarına engel olabilsem. Her gün sen gülünce dünyanın daha güzel olduğunu hissediyorum. Kalbinde ne kadar dilek varsa hepsini gerçekleştirirsin umarım. Ben bilmezdim bir sesin bana mutluluk vereceğini. Seni tanıyarak bu dünyada ki en güzel hediyeleri , mutlulukları , iyilikleri aldım bundan daha mükemmeli kimse veremez. İyi ki doğdum benim masum balığım. İyi ki varsın doğu denizim. DONGHAE'm. HeartOpucuk
Happy Birthday

[Resim: tumblrm6kt61o9he1qjq8ga.jpg]

Sempatin , güleryüzün ve tatlı dilin ile ELF olan olmayan herkesi kendine hayran bıraktın. Babana olan sevgin ve duygularınla hepimizi gözyaşlarına boğdun. Mükemmel kişiliğinle en çok sevgili olmak istenen insan oldun. Ve aynı zamanda yaşlandın. .068. Tongue İyi ki sizi tanımışım hayatımın tadı tuzu oldunuz. Nedense bana bişey oldu bu yazıyı birtürlü toparlayamadım. Biggrin Dodgy Neyse kısaca Saengil Chukka Hamnida. .069.

[Resim: tumblrmbwevydju51r1njbs.jpg]
Hayatın bana verdiği en guzel hedıyesın sen.
Güncellenecektir...
방탄소년단
[Resim: rx0gn.gif]
Facebook sayfamızda...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi