yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Don't Cry, Tonj / 울지마, 톤즈 (2010)

Don't Cry, Tonj / 울지마, 톤즈 (2010)

[Resim: fullsizephoto130944.jpg]

Yönetmen: Goo Soo-Hwan (구수환)
Tür: Belgesel
Süre: 90 Dakika
Ülke: Güney Kore
Yayınlandığı Tarih: 2010/09/09

Oyuncular

Lee Geum-Hee (이금희)
Lee Tae-Seok (이태석)

Konu

Rahip Lee Tae-seok, Kore'nin Schweitzer'i, Afrika'daki Sudan'da her şeyi kurban etmiştir. Onun son hediyesi de "Don't Cry, Tonj" insan belgeseline dokunmasıdır. 2010 yılı Şubat ayında, Güney Sudan'daki küçük bir köy Tonj diye adlandırılır. Tonj'un bando takımı köyün içinde yürüyüş yapar. Resimdeki erkeklerin önünde bulunan beyler gülümser.

English

Director: Goo Soo-Hwan (구수환)
Type: Documentary
Time: 90 mins.
Country: South Korea
Release Date: 2010/09/09

Cast

Lee Geum-Hee (이금희)
Lee Tae-Seok (이태석)

Synopsis

Priest Lee Tae-seok, Korea's Schweitzer, sacrificed everything in Africa's Sudan. His last gift is the touching human documentary "Don't Cry, Tonj".
In February 2010, a small village called Tonj in south Sudan. A brass band of Tonj marches through the village. The boys in the front were holding the picture of a man, smiling.

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
[Resim: photo130945.jpg]

[Resim: photo130946.jpg]

[Resim: photo133640.jpg]

[Resim: photo133641.jpg]

[Resim: photo133642.jpg]

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
[Resim: photo133643.jpg]

[Resim: photo133644.jpg]

[Resim: photo133645.jpg]

[Resim: photo133646.jpg]

[Resim: photo133647.jpg]

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Tanitim için tesekkürler. Alkis
Bu belgeseli izlemek isterim. Biggrin
Tanitim için tesekkürler. Opucuk

safiyeee {Birtanem}

weba | muzur
Belgesellerin insana çok faydasi oluyor.
Tanitim için tesekkürler. Smile
Belgeseller gerçekten de bilgilendirici. Insanlar yemedigi yiyecegi çöpe atar ancak bilgilendikçe Afrika'da yasayan insanlarin bu yiyeceklere ihtiyaci oldugunu anliyor. Tanitim için tesekkür ederiz. Sarhos

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi