yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Do Re Mi Fa Sol La Si Do/도레미파솔라시도 (2008)
Bugün izledim filmi,fena degildiSmile
Eun Gyu ile kiz nasil sevgili oldular bir anda en sonunda da diger çocukla hiç anlamadim dogrusuBiggrin
Zaten pek önemli degildi benim için çünkü sadece Jang Geun Suk var diye izlemeye karar vermistimBiggrin Ama sonu falan gerçekten güzeldiSmile
Bir de su diger çocuk da bayagi tatliydi Abaza
(08-11-2009, Saat: 0:29)amalist yazdı: Bugün izledim filmi,fena degildiSmile
Eun Gyu ile kiz nasil sevgili oldular bir anda en sonunda da diger çocukla hiç anlamadim dogrusuBiggrin
Zaten pek önemli degildi benim için çünkü sadece Jang Geun Suk var diye izlemeye karar vermistimBiggrin Ama sonu falan gerçekten güzeldiSmile

Tam da içimden geçenleri yazmissin. Ama yine de izledigim filmler arasinda güzel bir yerde. Smile Izlemeyenlere öneririm. Onay
!!!
...
!!!
...
(10-11-2009, Saat: 16:43)soya yazdı:
(08-11-2009, Saat: 0:29)amalist yazdı: Bugün izledim filmi,fena degildiSmile

tam da içimden geçenleri yazmissin. ama yine de izledigim filmler arasinda güzel bir yerde Smile izlemeyenlere öneririm Onay

Bir de izlerken Misa geldi aklima.Oradaki Eun Chae'da daha sonralari Moo-Hyuk'a asik oldugu halde Yune kaza geçirip kalbi zayiflayinca onun yaninda kalmak zorunda kalmistiAglaelsalla Burdaki kiz da diger çocuga birsey olmasin diye EunGyu'yu degil de onu seçmistiAglaelsalla
2 süper yakisikli oyuncu Jang Geun-suk ve Jeong Ui-cheol, Süper Yalniz eklemek istedim Ui-cheol'de çatilari ne çok seviyormus. (Burada BOF'de; neyseki bu filmde atlamadi. Biggrin)
Süper bir film Guiyeoni'nin üçüncü filminide tamamlamis oldum... Guiyeoni süper senoryalar yaziyor: Romance of their own (aka Temptation of Wolves), He was cool, ve bu film harika muhtesem...
Mutlaka seyredilmeli.
Simdi bitirdim filmi ve süperdi. Jang Geun Seuk'a You're Beautiful'dan sonra bir daha asik oldum. Acayip güzel canlandirmis çaresizligi, o ruh halini ben bilgisayar basinda çaresiz kaldim.Aglaelsalla Sonu çok güzeldi. Sonunda mutlu oldular ama 2. çocuga üzüldüm ya. Niye bu kadar çaresiz birakiyorlar ki bizi? Neyse fazla uzatmadan herkese tavsiye ediyorum. Bir bir filmide paylastiginiz için tesekkürler.Biggrin
Paylasim için tesekkürlerBiggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Ya gerçekten çok hos bir film. Zaten Jang Geun oynuyorsa güzeldir. Ve çok da eglenceli olmus.
Evet, çok güzel bir filmdi.Onay Yalniz 2. çocuk acayip bir sekilde Jang Geun Seuk'a benziyor ya da arada benzemis. Hele de hatirlamasi için sahneye çikmisti. Sapka falan orada çok benziyordu.BiggrinBiggrinBiggrin
[Resim: ug019d83.gif]

GoMİNam-Gemma
곰인암 겜마
Sa Pil Gui Jung
삽일 긔 중
Baslarini izlerken çok sikildim, simdi izliyorum.
JGS için deger.
Sirf Jang Geun Suk var diye izledim. Biggrin Iyi ki izlemisim, zaten az önce bitirdim filmi. Sonlarinda aglamaktan helak oldum. :img-cray: Sonu güzeldi ama. Smile Tavsiye ederim. Onay
B2★ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
◆ in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi