15-09-2009, Saat: 22:05
Çok güzel bir dizi yeni izlemeye basladim. Hiç bir sey düsündügüm gibi olmuyor, ilerleyen bölümlerde ne olacak merak içindeyim.
Denizler Imparatoru 7. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
|
15-09-2009, Saat: 22:05
Çok güzel bir dizi yeni izlemeye basladim. Hiç bir sey düsündügüm gibi olmuyor, ilerleyen bölümlerde ne olacak merak içindeyim.
15-09-2009, Saat: 22:19
Madam yami yine kötülük pesinde...
Gunbo ve Yona 'da yazik yaa bi türlü gün yüzü göremediler daha.. Jang Hwa'nin hapiste onuziyarete gelmesi ve o siradaki konusmalar ikisi arasinda ne kadar büyük bir ask oldugunu gösteriyor.. Yere pirinç lapasi atilip da Gunbo ve Yona'nin onlari yerden yemesi de çok üzücüydü.. Kaderleri kötü onlarinda malesef.. ![]() ![]() Chundura yine yapacagi gicikligi yapti.. Sinir bozucu bir tip. ![]() Gunboya ve Yona'ya nasilda vurdu.. ![]() ![]() ![]() Gunbo ve Yona'ya da köle damgasi vurdular.. Ne kadar üzücü... ![]() ![]() Zavalli Gunbocum ne kadar çok aci çekiyor.. ![]()
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
26-03-2010, Saat: 3:53
Janghwa ne ümitlerle gitti Gumbo'nun dedigi yere.Saatlerce gelmesini bekledi.Sonra da çaresiz döndü.Döner dönmez de Gumbo ve Yona'nin tutuklandigi haberini aldi.Neum Jang gerçekten iyi kalpli birisi.Janghwa'nin halini anladi ve ona Gumbo'yu son bir kez görmesi için izin verdi.Madam Yami de nasil olduysa insafa gelip hayatlarini bagisladi.Ama aslinda öldürse çok daha iyiydi.Simdi ömür boyu kölelige mahkum edildiler.Ah o Chundura yok mu?Gumbo ve Yona'ya gitti köle damgasi vurdurttu.Yetmezmis gibi onlari en agir ceza alan mahkumlarin gönderildigi yere gönderdi.Ah ah!... Yeum Jang ögresinde bak bunlari yaptigini onun nasil burnundan getirecek.Bu arada Chae Ryeong aslinda daha bu bölümden hoslandi Gumbo'dan ama gerçektende o öfke dolu bakislari ben bile görsem bende almazdim.Istemese saklamazdi arabasinda degil mi?Yapacak bir sey yok kaderlerinde bunu görmekde varmis.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|