Yorumları: 483
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
100
ewet yine güzel bi film izledik arkadaslar bu filmde beni en çok chaenin jangbogya söyledigi sözleri etkiledi birde jangbogonun madama yaptiklari vardi isteonlar harikaydi yeomun o katliamlari yokmu iste yine yeom yüzünden kanli bir bölüm oldu....janghwada dizinin sonunda gözüktü ama en güzel yeri jangbogo ve chaenin okonusmasiyla jangbogonun efendisine projesini açiklarken vardiya iste o anlarda çok etkilendim...........
![[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]](http://img441.imageshack.us/img441/1531/emeesaygkl6bf4az2.gif)
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Yorumları: 5
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
1
08-05-2007, Saat: 14:21
(Son Düzenleme: 09-05-2007, Saat: 21:55, Düzenleyen: bu-il.)
arkadaslar chang hwa ya noldu kaçirilmisti nasi oldu da bi sirketin basina geçti?adamlarin elinden nasi kurtuldu kaçirdim galiba bi sahnesini.birisi anlatirsa çok sevinirim
Yorumları: 268
11-05-2007, Saat: 2:03
(Son Düzenleme: 11-05-2007, Saat: 2:06, Düzenleyen: aksamyıldızı.)
canquera yazdı:arkadaslar chang hwa ya noldu kaçirilmisti nasi oldu da bi sirketin basina geçti?adamlarin elinden nasi kurtuldu kaçirdim galiba bi sahnesini.birisi anlatirsa çok sevinirim
Jang Hwa Yeum jang kendisini Bay Lee'nin yanina gitmesi için biraktiginda limana dogru gidiyordu ancak Jang Bogo'yla son bakismalarini hatirlayarak Yeum Jang'in sözlerini düsündü ve Jang Bogo için geri döndü bu sirada karsisina haydutlar çikti ve kaçirildi.2 yil çok kötü bir hayat yasadi ki bu dizide gösterilmiyor ancak vakti gelince bir iki yerde ögreneceksiniz.Kim Wo Jing'in yardimiyla bir ticaret sirketi kurup Madam Jami ile rekabete baslamistir.Açiklayabilmisimdir umarim...
Yorumları: 171
Teşekkür Puanı:
15
Ben o bölümünü izlememistim.Jang Hwa'ya ne oldu o iki yil içerisinde bilmiyorum.Ama umarim çok kötü seyler olmamistir.Gerçi Jang bogo'dan bu sebeple mi uzak duruyor? o konuda da merak içindeyim.Umarim o bölümlerini yine kaçirmam.Pek ilerleyen bölümleri izleyebilecegimi sanmiyorum.Çünkü dogum yapmak üzereyim.Tv izlemeye vaktim kalmayabilir ama sizlerden ilerleyen bölümlerde bilgi alabilirsem sevinirim.
Sagol aksamyildizi verdigin bilgi için ben de çok merak ediyordum ne oldu Jang Hwa'ya diye