yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 26. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
ewet yine güzel bi film izledik arkadaslar bu filmde beni en çok chaenin jangbogya söyledigi sözleri etkiledi birde jangbogonun madama yaptiklari vardi isteonlar harikaydi yeomun o katliamlari yokmu iste yine yeom yüzünden kanli bir bölüm oldu....janghwada dizinin sonunda gözüktü ama en güzel yeri jangbogo ve chaenin okonusmasiyla jangbogonun efendisine projesini açiklarken vardiya iste o anlarda çok etkilendim...........
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
arkadaslar chang hwa ya noldu kaçirilmisti nasi oldu da bi sirketin basina geçti?adamlarin elinden nasi kurtuldu kaçirdim galiba bi sahnesini.birisi anlatirsa çok sevinirim
canquera yazdı:arkadaslar chang hwa ya noldu kaçirilmisti nasi oldu da bi sirketin basina geçti?adamlarin elinden nasi kurtuldu kaçirdim galiba bi sahnesini.birisi anlatirsa çok sevinirim

Jang Hwa Yeum jang kendisini Bay Lee'nin yanina gitmesi için biraktiginda limana dogru gidiyordu ancak Jang Bogo'yla son bakismalarini hatirlayarak Yeum Jang'in sözlerini düsündü ve Jang Bogo için geri döndü bu sirada karsisina haydutlar çikti ve kaçirildi.2 yil çok kötü bir hayat yasadi ki bu dizide gösterilmiyor ancak vakti gelince bir iki yerde ögreneceksiniz.Kim Wo Jing'in yardimiyla bir ticaret sirketi kurup Madam Jami ile rekabete baslamistir.Açiklayabilmisimdir umarim...
Ben o bölümünü izlememistim.Jang Hwa'ya ne oldu o iki yil içerisinde bilmiyorum.Ama umarim çok kötü seyler olmamistir.Gerçi Jang bogo'dan bu sebeple mi uzak duruyor? o konuda da merak içindeyim.Umarim o bölümlerini yine kaçirmam.Pek ilerleyen bölümleri izleyebilecegimi sanmiyorum.Çünkü dogum yapmak üzereyim.Tv izlemeye vaktim kalmayabilir ama sizlerden ilerleyen bölümlerde bilgi alabilirsem sevinirim.
Sagol aksamyildizi verdigin bilgi için ben de çok merak ediyordum ne oldu Jang Hwa'ya diye
[Resim: O2MB0V.jpg]
bu bölüm çok sadeymis...yeom jan hwa yona çok az gözüktü...jan bogonun ticari zekasina hayran kalmamak elde degil...madami nasil da sasirtti....ben de korsanlari görünce ahaa iste yeom dedimBiggrin...bu bölümde chae nin konusmalari çok tatliydiSmileben yona ile jan bogo nun birlikte olmamasina çok üzüldüm...bi de sonlara dogru jan bogonun eskiyi hatirlamasi çok hüzünlüydü....jan hwa yi da görmedi sinir oldum...
haaa bi de chundura nin dayak yemesini seyretmek çok zevkliBiggrin
[Resim: 28516358.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 71579557.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 68443215.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 47289484.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 37493177.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi