yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 22. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
(28-03-2007, Saat: 20:57)aksamyildizi yazdı: JANG HWA'dan azcik kuskulanmaya basladigim bir bölümdü..

Aynen ben de süphelendim..Kalbi Yeom'a akiyor mu ne Durtuk
Çok sahaneydi..ilk bölümdeki olaylara böyle gelinmis demek:atkilinc:

hahaBiggrin Savas giysilerini giyince Yona'nin sakallari çikti..koptumBiggrin:d hos oldu amaOnay
bugünki bölümden hiç ama hiç hoslanmadim.

özelliklede jang hwa dan. sanki yeom ondan çamasirlarini yikamasini ve söküklerini dikmesini istiyor.bence jang hwa sadece goom bo ya deger veriyor. baskalarinin neler yasadigi umrumda degil.Kizgin yeom jang hwa yaninda oldukça çok çaresiz geliyor bana onun askina ööle muhtaç ki.

birde bu bölümlede senaristlere çok kizdim. tamam anladik goom bo basrol ama bu gün sirf yeom ile goom bo cephede rakip olsunler die birden ticari gruplarin muhafizlarida askere alindi ve nedense sadece seul pyung un muhafizlari gitti. birden koca imparatorluk ordusu generaliyle goom bo ayni masada oturdu. sonra generali kurturulmasina izin verildi ve gum bo onu çokmaz adamla basardi. ve goom bo da birden inanilmaz bir savas dehasi ortaya çikti. bence fazla zorlama olmus.kisaca bu bölüm nerdeyse beni diziden soguttuAglaelsalla
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
(07-10-2009, Saat: 0:17)yeselek yazdı: bugünki bölümden hiç ama hiç hoslanmadim.

özelliklede jang hwa dan. sanki yeom ondan çamasirlarini yikamasini ve söküklerini dikmesini istiyor.bence jang hwa sadece goom bo ya deger veriyor. baskalarinin neler yasadigi umrumda degil.Kizgin yeom jang hwa yaninda oldukça çok çaresiz geliyor bana onun askina ööle muhtaç ki.

birde bu bölümlede senaristlere çok kizdim. tamam anladik goom bo basrol ama bu gün sirf yeom ile goom bo cephede rakip olsunler die birden ticari gruplarin muhafizlarida askere alindi ve nedense sadece seul pyung un muhafizlari gitti. birden koca imparatorluk ordusu generaliyle goom bo ayni masada oturdu. sonra generali kurturulmasina izin verildi ve gum bo onu çokmaz adamla basardi. ve goom bo da birden inanilmaz bir savas dehasi ortaya çikti. bence fazla zorlama olmus.kisaca bu bölüm nerdeyse beni diziden soguttuAglaelsalla
dimi ama o kismi bende izledim son sahnelerdeydi imparotorlugun eski askerleriyle savasa gidiyor adam birde sayica azlar ve birden strateji dehasi kesiliyor bas rol diye bu kadarda zorlanmazki Biggrin koreliler böyle sey pek yapmazlardi aslinda bu bölüme bir Türk eli degdiginden süpheliyim :img-hysterical:
(07-10-2009, Saat: 0:27)angelus2097 yazdı:
(07-10-2009, Saat: 0:17)yeselek yazdı: bugünki bölümden hiç ama hiç hoslanmadim.

dimi ama o kismi bende izledim son sahnelerdeydi imparotorlugun eski askerleriyle savasa gidiyor adam birde sayica azlar ve birden strateji dehasi kesiliyor bas rol diye bu kadarda zorlanmazki Biggrin koreliler böyle sey pek yapmazlardi aslinda bu bölüme bir Türk eli degdiginden süpheliyim :img-hysterical:

bende sasirdim valla korelilerin elinden bööle zorlama bi senarya çikmasina
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
(07-10-2009, Saat: 0:45)yeselek yazdı:
(07-10-2009, Saat: 0:27)angelus2097 yazdı:

bende sasirdim valla korelilerin elinden bööle zorlama bi senarya çikmasina

arkadaslar sagolun valla söylemek istediklerimi birebir söylemissiniz. gerçs ben ilk defa seyretmeye basladim bu diziyi ve henüz 18.bölümdeyim ama sizinle tamamen ayni fikirdeyim. bu kadar zorlama olmazki. Durtukbu dizide en iyi oyuncu yeom yang (song II gook ) bence. birde bay lee ve madam yami yani aslinda kötüler cephesi.Onaynedense bu dizide iyiler cephesi oyunculuk denen seyden nasibini almamis. çok yapmacik duruyorlar. gumbodan yonadan hepsinden sahtelik akiyor.Ofkeli çocukluklarini oynayan çocuklar daha iyiydi. bu janghwayida sevmiyorum zaten.daha önce saraydaki mücevherde kötü hemsireydi buradada farkli degil.Ofkeliaslinda sirf askini degistirmemek için yeoma soguk davraniyor. yoksa kolayca kayacak (dizinin resmi sitelerinden birinde okudum) Allahrazi
Ofkelitrigir sen ne söylediginin farkinda misin ?
1- Searaydaki müceher dizisinde Jang Hwa hiç oynamadi
2-Jang Bo go rolüyle Chohi soo-jong ödül aldi ve oyunculugu yapmacik degil sü
per vallahi...
3-kendine bir gözlük al......Ofkeli
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
(11-04-2010, Saat: 18:27)hercaimeneksem yazdı: Ofkelitrigir sen ne söylediginin farkinda misin ?
per vallahi...

1- ok. baska bir oyuncuyla karistirmisim. özür.
2- ödül alip almamasi beni ilgilendirmiyor.bana göre yapmacik. herkes begenecek diye bir sey yok.ona bakarsaniz song II gook ta 3 ödül aldi bu diziyle ama siz begenmiyorsunuz.
3-kendine gözlük almasi gereken sizsiniz. burada sadece yorum yapiyoruz.kimsenin baskasinin yorumunu begenme gibi zorunlulugu yok. begenmediginede hakaret etme hakki yok. sizin isteginize göre yorum yapmak zorunda degilim. önceki yorumumda da kimseyi elestirmis degilim. begenenede niye begeniyorsun diye sormuyorum.herkes burada kendi fikrini belirtiyor. lütfen saygili olun.
Lütfen birbirimizi kiracak cümleler kurmaktan kaçinalim. Sadece diziyle ilgili görüslerimizi saygi çerçevesinde yapalim!!!Biribirimizin yorumlarina yorum yapmayalim
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
(12-04-2010, Saat: 3:32)trigger yazdı:
(11-04-2010, Saat: 18:27)hercaimeneksem yazdı: Ofkelitrigir sen ne söylediginin farkinda misin ?
per vallahi...

1- ok. baska bir oyuncuyla karistirmisim. özür.
2- ödül alip almamasi beni ilgilendirmiyor.bana göre yapmacik. herkes begenecek diye bir sey yok.ona bakarsaniz song II gook ta 3 ödül aldi bu diziyle ama siz begenmiyorsunuz.
3-kendine gözlük almasi gereken sizsiniz. burada sadece yorum yapiyoruz.kimsenin baskasinin yorumunu begenme gibi zorunlulugu yok. begenmediginede hakaret etme hakki yok. sizin isteginize göre yorum yapmak zorunda degilim. önceki yorumumda da kimseyi elestirmis degilim. begenenede niye begeniyorsun diye sormuyorum.herkes burada kendi fikrini belirtiyor. lütfen saygili olun.

Choi soo-Jong'da Song Il Gook'da Kore'de çok basarili oyuncular.
Ben ikisinide çok seviyorum.Lütfen actörler hakkinda kötü yorumlar yapmayinizOnay
Song II Gook Ve Papatya

Yeum Yang Jang Bo Go'ya Ölmen Yasamandan Daha Aci Verici Olacak Deyince Anlamamistim Ama Sonra Anladim Tam Yerinde Sözü Koymus.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi