03-10-2009, Saat: 12:19
arkadaslar ben son iki bölümü seyredemdim özetlerini nereden bulabilirim.
Denizler Imparatoru 19. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
|
03-10-2009, Saat: 12:19
arkadaslar ben son iki bölümü seyredemdim özetlerini nereden bulabilirim.
05-10-2009, Saat: 2:12
(03-10-2009, Saat: 12:19)*ELIF* yazdı: arkadaslar ben son iki bölümü seyredemdim özetlerini nereden bulabilirim. Izlemek istiyorsaniz bu linkte mevcut. Tiklayiniz..
05-10-2009, Saat: 16:14
(01-10-2009, Saat: 17:19)angelus2097 yazdı:(01-10-2009, Saat: 17:09)YeomYang* yazdı:(01-10-2009, Saat: 17:02)angelus2097 yazdı: Söylediklerinin her kelimesine katiliyorum Gumbo Yeom yangimizdan ne istiyor ya sürekli pesinde bi birak çocugun yakasinida rahat rahat adamini öldürsün kesinlikle yorumlarinda çok haklisin sana sonuna kadar katiliyorum
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC
03-12-2009, Saat: 16:48
hajin: beni görmek istemissiniz
yona: evet hajin: görev mi vereceksiniz yona: bu sefer seni is için çagirmadim... al.. hajin: nedir bu efendim yona : aç bak hajin: ben bir savasçiyim böyle takilara ihtiyacim yok yona: öyleyse at gitsin yakinda toplanti yapilacak hazirliklari hizlandir
15-12-2009, Saat: 14:47
19.bölümde güzeldi.
![]()
26-04-2010, Saat: 18:59
Canim Yeum Jang'im benim!... Sirf efendisine olan sadakatinden dolayi hiç istemedigi bir hayati yasiyor.Sevdigi kizin gözünden düsmek pahasina da olsa asla efendisini terketmiyor.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
26-04-2010, Saat: 23:57
Arkadaslar benim bu bölümün basi ve 18.bölümün sonuyla ilgili önemli bir sorum var. Yeum Yang'a yardim eden önceden kumarda köle olarak kazandigi bir hanim vardi. Yeum Yang'a asikti fakat karsilik bulamamisti. Ayni sekilde Yeum Yang'in yaveri konumunda olan, Bay Lee'nin en sadik adamlarindan ismini hatirlayamadigim o sahis, o malum sahneden sonra diziden buhar olup uçuyorlar sanki. Sakin önemsiz karakterlerdi demeyin. Bence kazin ayagi öyle degildi. Zor zamanlarinda ikiside Yeum Yang'a çok yardimci oluyorlardi. Zaten Bu bölümden sonra Yeum Yang'in Bay Lee disinda bir tek dostu kalmiyor. Digerleri ise sonradan ihanet ediyordu. Herneyse soruma dönecek olursak dizideki bu iki kisiyle ilgili kesilmis bir sahnenin oldugu inancindayim. Bence Jang Bo-Go(Gumbo) onlara bir sey yapiyor ve böylelikle Tibet seferinde ölen adamlarini intikaminida almis oluyor. Bu bölüm konmayarak dizide ne kadar büyük bir degisiklik yapildigini takdir edersiniz. Merhametli Gumbo imaji oldukça sarsilirdi fakat görünen köy kilavuz istemez. Dizideki bu karakterlerin bundan sonraki bölümlerde yer almamasi diziyi dikkatli izleyenlerin kafasinda ister istemez soru isaretlerine neden oluyor. Benim kisisel görüsüme görede Gumbo, Yeum Yang'dan daha iyi biri diyemeyiz. Oda yeri gelince çok acimasizlasiyor çünkü. Herneyse bu konu hakkinda bilgisi olan veya "Cut Scene" yani kesilmis bölüme konmamis sahneler varsa paylasirlarsa çok sevinirim. Sirf bu sahne için demiyorum tabi bu dizide daha çok sahnenin kesilmis oldugundan ben eminim.
Not: Kesilmis sahneden kastedilen TRT sansürü degil. Dizi yayina hazirlanirken çekilen her sahne diziye konmaz, montajda bu sahnelerin bir kismi atilir. Dizi süresini çok asmamasi veya Yönetmen, senaryo yazarinin istememesi sonucu sahneler kesilebilir. Böylelik TV'de izledigimiz hali ortaya çikar.
27-04-2010, Saat: 9:31
söylediginiz iki kisiyi bende merak ediyorum. bilen varsa ve paylasirlarsa iyi olur. yormunuzada aynen katiliyorum.
27-04-2010, Saat: 23:07
O bahsettiginiz bayan zaten bir genel evde çalisiyordu.Yeum Jang ve efendisi oradan ayrilinca yani kaçinca o kizla Yeum Jang'in bir bagi kalmadi.Dolayisiyla o kizi göstermeleri için bir sebep kalmadi.
Bahsettiginiz beye gelince ne oldugunu hatirlayamadim.Aklima geldiginde onu da yazarim ve sizi bilgilendiririm. ![]() Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
21-07-2010, Saat: 12:25
Tesekkürler...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|