yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 12. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
ya yeon jang umarim dogru yazmisimdir(nami diger jumong yani) ne kadar asil biri bu dizide.ben jaong wha olsaydim kesinlikle onu tercih ederdim. goon bo ile ayni kiza sevmelerine ragmen gonn bo ya bütün zor anlarinda yardim edecek kadar asil. bence iyi biride.ya inanin yeon jang a bakmaya doyamiyorum yaaSarhos
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
Güzel bir bölümdü yine Smile
Junghwa hapisten çikti Gunbo sayesinde Smile
Junghwa'nin abisinden nefret ediyorum bir insan bu kadarda rütbe asigi olamaz Ofkeli Gunbo'yu öldürtmeye çalisti ne kadar kötü biri.
Yeom Yang Gunbo'yu kurtardi oda olmasa Aglama Gunbo zehirlendi yarin neler olacak.

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
güzel bir bölümdü bugünde su jang hwa ile gumbo hiç kavusamicak hee üzülüyorum o açidan karisik bir durum bide her zamanki gibi heyecanli yerde bitti yarin hemen gelsede seyretsem Biggrin
hey Allah'im ya su diziyi tam anlamiyla bir izleyemedimAglama misafir gelir,gider..keske bayramda yayinlanmasaydiSad
güzelmis yine..özet ve reismler için tesekürlerGozlukgulmek
valla helal olsun su yeom yanga adam hiç teredüt etmeden gumboya yardim etmeye gittiSmile
ama geç kaldi biraz T.T....
(22-09-2009, Saat: 15:55)TIFA yazdı: Güzel bir bölümdü yine Smile
Junghwa hapisten çikti Gunbo sayesinde Smile
Junghwa'nin abisinden nefret ediyorum bir insan bu kadarda rütbe asigi olamaz Ofkeli Gunbo'yu öldürtmeye çalisti ne kadar kötü biri.
Yeom Yang Gunbo'yu kurtardi oda olmasa Aglama Gunbo zehirlendi yarin neler olacak.

gunbo sayesinde çikmadi onlar ööle sanior onu yeom yang kurtardi.Gumbo dövüsten sadece 50 gmüs aldi ama yeom yang diger tüccari santajla kendisine 300 gümüs vermye ikna etti. Alkishatta korsan lideri o adamda durumu ögrenip sebebi sordu

bende senin gibi junghwa nin abisini hiç sevmiyorum. sadece kendini düsünü bir bencil o. bence dizini kötü adamlarindan biri.
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
yeum yang da superman gibi,her seye kosuyor. Biggrin güzel bölümdü.Onaygunbo sonunda yaralandi,aldigi zehirle ölmesi lazim ama yeum yang onu da kurtarir. :muzikgurubu:
Yeum keske dizinin sonuna kadar bugünki fedakarligini koruyabilseydi,sonradan yaptiklari hepimizi mahvetmeye fazlasiyla yetti.. Güzel bölümdü Smile
(22-09-2009, Saat: 16:14)ceyankbyz yazdı: hey Allah'im ya su diziyi tam anlamiyla bir izleyemedimAglama misafir gelir,gider..keske bayramda yayinlanmasaydiSad
güzelmis yine..özet ve reismler için tesekürlerGozlukgulmek
evet ya bende izleyemedim özet ve resimler için tesekkürler arkadaslar sizde olmasaniz Aglama geçen bölümdeki Yonanin egittigi kiz çok seker umarim Yona ona asik olur Kalp
Gumbo ile Yeum Jang'in konusmalari çok hostu.Ikiside Janghwa'yi kurtarmak için ellerinden gelenleri yapiyorlar.Gumbo sirf onu kurtaracak parayi kazanabilmek için dövüsmeyi bile istedi.Bu arada eski doslari Sunk-cho ile yeniden karsilastilar.Hayat gerçekten ilginç tesadüflerle dolu.Ah bu Yona çocuk gibi valla.Hatta çocuktan beter.Hajin'i görüp yanina çagirdi ve azarladi gibi bir sey oldu orada.Daha sonrada emir verdi.Aklinda arkadasina önemli biri oldugunu gösterip hava yapacak.Hajin'ler gittikten sonra arkadasinin da sözleri üzerine nasil gururlandi.Yüzü nasilda güldü.Hadi hayirlisi dizimizde yeni bir ask daha dogmaya basaladi.Hajin ve Yona ay birbirlerine de çok yakisiyorlar... Yeum Jang bir kere daha hizir gibi yetisti.Eger Yeum Jang tam zamaninda gelmemis olsaydi daha dogrusu Janghwwa'nin agabisini o adamlarla konusurken bir sey verirken görmeseydi Gumbo simdiye hayatini kaybetmisti.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi