varmi bilmiyorum ama paylasmak istedim
1.) 2008´i tek bir harf len anlat, nasildi????
Junsu: Cok Hareket.
Jaejoong: Ödül.
Changmin: Aktivite!
2.) 2008´in en güzel/büyük anisi?
Junsu: Arena Tour
Jaejoong: Ilk Arena Tour
Changmin: Ilk Arena Tour
3.) 2008´de kendini nezaman cok mutlu hissetin?
Junsu: MIROTIC Japonya ve Kore´de #1 ya yerlestiginde
Jaejoong: Oricon chart´a birinci siraya yerlestiginde
Changmin: 2008 okadar cok önemli degildi, ama nezaman sahneye cikip sarki söylesem ozaman mutlu oluyom.
4.) 2008´de kendini hayal kirikligiyla ugramis veya sinirli/üzüntülü etc. hangi zaman hissetin?
Junsu: Senin sonunda Japonyadan Koreye geri dönmek, biraz zor geldi.
Jaejoong: Ben kendimi ögle hic hissetmedim.^^
Changmin: Senin sonu olmasi. Ben cok mutluydum cok yogun Projelerimizlen, ama oyana buyana ucmak/gitmek vardi, kendi saglimiza dikkat etmemiz lazim. (umarim anladiniz nedemek istedigni Changminin)
5.) 2008´e geri baktiginizda en cok yapmak istedigim bu vardi, ama yamadim dediginiz sey varmi?
Junsu: Ben ne yapmak istiyosam, haptim herseyi.
Jaejoong: Eger biraz arada bir boslugumuz/aramz olsaydi, ben biryerlere gitmek isterdim. T_T
Changmin: Ben en cok yüzmeyi ögrenmek istiyom. (meraklanma bende bilmyiom *LOL*)
6.) Söyleyin bakaliim eger 2008´de bukadar yogun olmasaydiniz ne yapmak isterdiniz?
Junsu: Bir Restorant vardi cok zaman önce ilgimi ceken, ve bu 5 sene icinde, tek bir kere zamanim oldu ve bütün ailem ilen yemek yedik konustuk. (nemek istedigini tam anlamdim, ama kiz böyle translation yapti, bende suc degil).
Jaejoong: Cok öyle zamanimiz oldugu bir zaman yok zaten, bende nezaman bos olsak arada sarki besteliyom.
Changmin: Birkere zamanim oldu ve Arkadaslarimlan Daglara tirmanmistim, cok iyi geldi.
7.) 2008´de en cok kullandigin Kelime/Cümle!
Junsu: Charisma - Karizma
Jaejoong: Thank you - Tesekkürler ( demekki çok yardim almis

)
Changmin: Well - Iyi
8.) 2009´daki yapmak istedigin hedef nedir????
Junsu: Ben yanliz DBSK´lan beraber Dome´da performans yapmak isterdim.
Jaejoong: Ben öyle bir sarki yazmak isterdimki, insanlar düyünca *Oh bu cok güzel bir sarki desinler*.
Changmin: Ben kendini durmaksizin gelristirmek isterim