yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daisy / 데이지 (2006)
Izledigim ilk Kore filmleri arasindaydi. Yaklasik 3 ay olmustur ve tekrar izlemenin zamaninin geldigini düsünüyorum. Konusuyla , oyunculariyla mükemmeldi. Hele o son sahnede Woo Sung Jung'un aglamasi resmen içimi acitmisti. Izlemeyen herkese tavsiye ederim. Benim gibi tekrar izlemek isteyeceksiniz.

Daisy'den ötesi yok artik. Az önce director cut versiyonunu izledim Daisy'nin. Tam anlamiyla bambaska bir yapimdi. Görmedigim birçok sahne izledim ve duymadigim birçok cümle duydum. Normal sürüm kadar bu da çok etkileyiciydi. Yalnizca bi hayli uzundu digerine göre. Ayrintilara takilmayi, onlari kesfetmeyi çok severim. Bu director cut sürümü nerdeyse sirf bu ayrintilar için yapilmis. Filmi daha da anlasilir kilmis. Ama ne olursa olsun eger henüz izlememisseniz önce normal sürümü izleyin ve ardindan mutlaka bu yeni versiyona bakin. Yeni derken film ve oyuncular her sey ayni yalnizca baslangiçlar ve sonuçlar, sahneler farkli...Diger sürüm Daisy Man odakli baslamisti mesela ama bu polis odakli basliyor. Izleyin iste ya..essizdi..ve yine bütün güzelligiyle hayrani oldugun Gianna jJn ve mimiklerini kendisinden çok sevdigim Jeong Woo Sung...Daisy'de canlandirdiklari karakterler benim için artik onlardan siyrilmis bambaska birer ruhlar..
Her karesini zevkle izledigim süper bir filmdi ve çok agladigim bir filmdi. Özellikle sonundaki sarki süperdi.
Tesekkürler. Smile

Paylasim için sagol.
Dilacim eline saglik, tesekkürler.
Resimler çok güzel sagol.
Tesekkürler. Smile

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Yine harikalar yapmissin Dila, yukardaki resimde üzgünüm diyor ya hani. Gözünden yas süzülüyor. Nasil da titriyor orada. Ah..ah.
Farkettin sen de degil mi, normal sürümde katilin polisin yanina gidip resimden bahsettigi sahne yok. Polis: "ne diyor bu" dediginde çatlamistim gülmekten. Daisy'nin beni güldürecegini hiç düsünmezdim halbuki. Smile
(21-12-2008, Saat: 22:57)ceyankbyz yazdı: Yine harikalar yapmissin Dila, yukardaki resimde üzgünüm diyor ya hani. Gözünden yas süzülüyor. Nasil da titriyor orada. Ah..ah.
Farkettin sen de degil mi, normal sürümde katilin polisin yanina gidip resimden bahsettigi sahne yok. Polis: "ne diyor bu" dediginde çatlamistim gülmekten. Daisy'nin beni güldürecegini hiç düsünmezdim halbuki. Smile

-Evet ya asil sürümde o gözyasini farketmemisim ben, uzun versiyonda kala kaldim o anda, bir de asil versiyonda kiza son sözlerini çevirmemisler, yeniden baslayalim diyormus meger.. Çok hüzünlüydü çok. Aglaelsalla
-Polisin yanina gidip resimden bahsettigi sahnede ben koptum resmen puhaa!!
Aslinda çikartmalari iyi olmus o sahneyi, filmin havasini bozuyor degil mi? Biggrin
-Bir de büyükbabanin kizla konustugu atli bir sahne vardi hani, JWS'in (adi da Park So muydu Yo muydu?..), daha fazla onu beklemeyebileceginden bahsediyordu hani.. Orada dedimki bu adam 1 yil beklemis üstüne 1 yil da polis yüzünden kenara çekilmis, yine de beklemis, 1 sene de polisten sonra beklemis..Yok artik, simdiye kadar vazgeçmediyse yani..

-Köprüyü meger son anda yetistirmis. Biggrin
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi