yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daejeon International Balloon Fiesta 2012
Daejeon International Balloon Fiesta 2012

[Resim: 284867image21.jpg]

Zaman:
10.2012

Adres:
Daejeon-si Yuseong-gu Doryong-dong

Yer:
Gapcheon(Riv) Alanı

Telefon:
+82-42-1330
+82-42-600-2888

Tanıtım:
Daejeon Uluslararası Balon Festivali, ziyaretçiler için sıcak hava balonları ve havacılık programlarını görmek adına bir fırsattır. Bu etkinlik, kamuoyu yoluyla vatandaşların festivali olmuş, ziyaretçilere odaklı etkinlik programlarını görmek ve tadını çıkarmak için birçok şey sunuyor. Özellikle benzersiz hava gösterileriyle. Sıcak hava balonlarının renkli ihtişamını kalabalık büyük bir zevkle izler. Ziyaretçiler bir balona binerek festivale eğlence ve heyecan katarlar.

Website

English

Planned:
10.2012

Address:
Daejeon-si Yuseong-gu Doryong-dong

Telephone:
+82-42-1330
+82-42-600-2888

Introduction:
The Daejeon International Balloon Fiesta is an opportunity for visitors to see and enjoy hot-air balloons and aeronautical programs. The event has become a citizens' festival through the participation of the general public, and its visitor-oriented event programs offer many things to see and enjoy, especially the unique aeronautical attractions.
The colorful grandeur of hot-air balloons is a great crowd-pleaser. Adding to the fun and excitement, visitors can even ride in a balloon.

Homepage

BlockBuster | Pyova
Tanıtım için teşekkürler. Daejeon'da olup renkli gösteriyi izlemek güzel olurdu. ^^
✿ Özlem ✿
Teşekkür ederiz...Smile

>>> https://www.facebook.com/pages/Korea-Fan...7584936543
hava gösterileri.güzel olsa gerek,merak ettim doğrusu.
teşekkürler bilgi için.Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi