Daehak Süt Misiri
Kolay sindirim için olan taneler üzerindeki ince zarla Daehak mısırı diğer mısır çeşitlerinden daha tatlı ve karbonhidratlıdır.
Özellikleri:
Daehak mısırı genellikle biraz tuzla ve şekersiz buğulanır. Çünkü doğalı tatlıdır. Taneler etrafındaki nişasta tatlı pirinçteki kadar nişastalıdır ama dişlerine yapışmaz. Taneler dişlerin arasına girmeyen zayıf zar, kolayca sindirilir.
Sadece çok az bir tuz mısırı tatlı ve çiğnenenbilir yapacaktır. Kronik böbrek hastalıkları ve ödem tedavisinde idrara çıkmayı artırır ve mesane kesesini geliştirir.
İçeriğindeki doymamış yağ asidi, kolestrol birikimini azaltır. K vitamini, glikoz ve organik ait içerikleriyle de kan basıncını azaltır.
Nasıl Pişirilir:
Mısırın kabuğu soyulur ve kap içindeki suya batırılır. Biraz tuz eklenir. Yaklaşık 5 dakika kaynatılır ve çiğnenebilir tatlı mısır yapısı için 30 dakikadan 1 saate kadar orta sıcaklıkta buharlanarak muhafaza edilir.
Mısırı dondurucuda daha uzun süre saklayabilmek için buharlayabilirsiniz.
![[Resim: corn1200811013477872.jpg]](http://img401.imageshack.us/img401/2201/corn1200811013477872.jpg)
Daehak Sweet Corn
Daehak sweet corn of Annae-myeon is much sweeter and starchier than other kinds of corn, with thin skin on the kernels for easier digestion.
Characteristics
Daehak sweet corn is generally steamed with a little bit of salt and no sugar because it is naturally sweet. The starch around the kernels is as starchy as that of sweet rice, yet does not stick to your teeth. The kernels have a thin skin that does not get between your teeth and is easily digested.
Just a little bit of salt will make the corn sweet and chewy.
Corn enhances urination and discharges bladder stones to treat chronic kidney infections or dropsy.
Containing unsaturated fatty acid, it suppresses the accumulation of cholesterol. Its vitamin K, glucose, and organic acid contents reduce blood pressure.
How to cook it:
Peel the husks off the corn and dip it in water in the pot. Add a little bit of salt.
Boil on high heat for about five minutes and steam on medium heat for 30 minutes to 1 hour to preserve the chewy texture of sweet corn.
You can store steamed corn in the freezer to preserve it longer
Kaynak
Çeviri:Love-
Kolay sindirim için olan taneler üzerindeki ince zarla Daehak mısırı diğer mısır çeşitlerinden daha tatlı ve karbonhidratlıdır.
Özellikleri:
Daehak mısırı genellikle biraz tuzla ve şekersiz buğulanır. Çünkü doğalı tatlıdır. Taneler etrafındaki nişasta tatlı pirinçteki kadar nişastalıdır ama dişlerine yapışmaz. Taneler dişlerin arasına girmeyen zayıf zar, kolayca sindirilir.
Sadece çok az bir tuz mısırı tatlı ve çiğnenenbilir yapacaktır. Kronik böbrek hastalıkları ve ödem tedavisinde idrara çıkmayı artırır ve mesane kesesini geliştirir.
İçeriğindeki doymamış yağ asidi, kolestrol birikimini azaltır. K vitamini, glikoz ve organik ait içerikleriyle de kan basıncını azaltır.
Nasıl Pişirilir:
Mısırın kabuğu soyulur ve kap içindeki suya batırılır. Biraz tuz eklenir. Yaklaşık 5 dakika kaynatılır ve çiğnenebilir tatlı mısır yapısı için 30 dakikadan 1 saate kadar orta sıcaklıkta buharlanarak muhafaza edilir.
Mısırı dondurucuda daha uzun süre saklayabilmek için buharlayabilirsiniz.
![[Resim: corn1200811013477872.jpg]](http://img401.imageshack.us/img401/2201/corn1200811013477872.jpg)
Daehak Sweet Corn
Daehak sweet corn of Annae-myeon is much sweeter and starchier than other kinds of corn, with thin skin on the kernels for easier digestion.
Characteristics
Daehak sweet corn is generally steamed with a little bit of salt and no sugar because it is naturally sweet. The starch around the kernels is as starchy as that of sweet rice, yet does not stick to your teeth. The kernels have a thin skin that does not get between your teeth and is easily digested.
Just a little bit of salt will make the corn sweet and chewy.
Corn enhances urination and discharges bladder stones to treat chronic kidney infections or dropsy.
Containing unsaturated fatty acid, it suppresses the accumulation of cholesterol. Its vitamin K, glucose, and organic acid contents reduce blood pressure.
How to cook it:
Peel the husks off the corn and dip it in water in the pot. Add a little bit of salt.
Boil on high heat for about five minutes and steam on medium heat for 30 minutes to 1 hour to preserve the chewy texture of sweet corn.
You can store steamed corn in the freezer to preserve it longer
Kaynak
Çeviri:Love-

♥ my angel, my girl, my sunshine ♥
![[Resim: 0iMPVWt.png]](https://i.imgur.com/0iMPVWt.png)
![[Resim: DyRG0o.gif]](https://i.hizliresim.com/DyRG0o.gif)