yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dae Jang Geum 2 / 대장금 시즌2 (2013)
Vay be! Biggrin Merakla bekliyorum. ^^
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Güzel bir haber. Bende oyuncuların aynı kalmasından yanayım, umarım öğlede olur. İlk serisi muhteşemdi inşallah 2.seri de ilki kadar güzel olur. Haber için teşekkürlerSmile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Yeni bilgileri, güncellemeleri bekliyoruz...Smile

>>> https://www.facebook.com/pages/korea-fan...2387364063
Çok sevindim, ilk seri süperdi. Acayip merak ettim şimdi bak... Smile Acaba çocukları nasıl olacak? Smile
LEE MİN HO ^^ SONG IL KOOK

(17-09-2012, Saat: 18:37)jang-geum yazdı: Lee Young Ae'yi tekrar görmek isterim ama dizinin tadında kalmasından yanayım. Birincisi iyiydi zirvede bıraktılar. Konu için teşekkürler. Smile

Size aynen katılıyorum. Müthiş keyifli ve güzel bir diziydi. Açıkçası ikinci seriyi seyretmeyi düşünmüyorum...
İnsanlar seni anlamayı başaramadı. Oysa senin yeteneğin tanrı tarafından hediye edilmişti. Çok sabırlı ve hırslıydın. Diğerleri vazgeçse bile sen asla vazgeçmez inatla devam ederdin. Sen tıpkı karlara rağmen inatla açan kardelen çiçeği gibisin. Bununda üstesinden geleceksin... "Lady Han"
Umarım güzel olur. Smile Konu için teşekkürler. Biggrin
En sevdiğim olmasını ümit ederim. Hemen Türkiye'de yayınlanmasınıda tabi... Smile
Alkis Yaşasın!
2.sinin çıkması güzel olabilir ama ben de izlemeyi düşünmüyorum. Yerinde bitirmişlerdi bence. Daha ne çekebilirlerki. Ayrıca oyuncularda mutlaka değişiklik olacaktır ki oda eski tadını vermez.

[Resim: anigifyyy.gif]

Buna ihtiyacım varmış sanırım. Umarım bizim dizilerin ikinci serileri gibi bozulmuş bir şekilde yapmazlar da izlenir. Paylaşım ve bilgilendirme için sağ olun. Smile

Angel  Buralar hep dutluktu...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi