yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dae Jang Geum 2 / 대장금 시즌2 (2013)
Dae Jang Geum 2 / 대장금 시즌2 (2013)

Name: Dae Jang Geum 2 / 대장금 시즌2 / dae-jang-geum si-jeun 2
Director: Kim Geun-hong
Writer: ?
Network: MBC
Episodes: ?
Release Date: 2015/__/__
Language: Korean
Country: South Korea

Cast
?

Synopsis
The second series to popular drama "Dae Jang Geum"

~ Source!

Türkçe

Adı: Dae Jang Geum 2 / 대장금 시즌2 / dae-jang-geum si-jeun
Yönetmen: Kim Geun-hong
Yazar: ?
Kanal: MBC
Bölüm Sayısı: ?
Yayın Tarihi: 2015/__/__
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular
?

Konusu
Popüler drama "Dae Jang Geum"un ikinci serisi.

~ Kaynak!
(17-09-2012, Saat: 17:41)primadonna yazdı: MBC decides to produce Dae Jang Geum 2 in 2013

MBC 'Dae Jang Geum 2'yi 2013'te Yayınlamaya Karar Verdi

MBC 'Dae Jang Geum 2'nin önümüzdeki yıl çekileceği ile ilgili resmi bir açıklama yapmıştı.

17 Eylülde, MBC özel bir duyuru yayınladı, "Genel müdür Kim Jae Chul 11 Eylülde Çin'i ziyater etti ve Çin'deki Hunan Yayın İstasyonu ile 'Dae Jang Gum 2'nin yayınlanmasını görüşmek için beş gün dört gece orada kaldı."

Gösteri dünyasından birçok görevlinin dizinin 2013'te yayınlanacağını söylemesi ve MBC'nin resmi duyurusundan bu yana, dizi prodüksiyonu hakkında göze çarpan işaretler gösteriyor.

2005 yılında 'Dae Jang Geum'u yayınlayan Çinli yayın istasyonu, yeni diziyi de almak istediğini söyledi.

Oyuncu Lee Young Ae'nin dizinin kahramanı olacağı konuşuluyor. 'Dae Jang Geum' dizisinde başrolü canlandıran Lee, söyleyecek bir şey olmadığını ve halen bir olasılık olduğunu söyledi.

'Dae Jang Geum' Eylül 2003'ten Mart 2004'e kadar yayınlandığı süre boyunca yüzde 57 izleyici reytingi aldı. Daha sonra dizi Japonya, Çin, Tayvan, Ortadoğu, Avrupa ve Afrika'yı kapsayan seksen yedi ülkede yayınlandı.

primadonna

MBC recently made an official announcement regarding the production of Dae Jang Geum 2 next year.

On September 17, MBC released a special announcement saying, “President Kim Jae Chul visited China on September 11 and stayed their for four nights and five days to discuss producing Dae Jang Geum 2 with the Chinese Hunan Broadcasting System.”

Since many officials in show business have said that the series will be produced in 2013 and MBC made an official announcement, the series is showing visible signs of its production.

The Chinese broadcasting system, which aired Dae Jang Geum in 2005, said that they also want to buy the new series again.

Actress Lee Young Ae has been talked about as a heroine for the series. Lee, who played the lead role in Dae Jang Geum, said that she has nothing to say but there still is possibility.

The Dae Jang Geum received as much as 57 percent of the viewers when it aired from September of 2003 to March of 2004. Then the series aired in eighty-seven countries, including, Japan, China, Taiwan, the Middle East, Europe, and Africa.

17.09.2012 - Korea.com

[Resim: 20120917153206630.jpg]
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Güzel bir dizinin devamı neden olmasın.

Han Ji Min yine oynarsa daha mutlu olurum. Biggrin
SS501 ~ KİM HYUN JOONG
Lee Young Ae'yi tekrar görmek isterim ama dizinin tadında kalmasından yanayım. Birincisi iyiydi zirvede bıraktılar. Konu için teşekkürler. Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Umarım çok başarılı olur. Teşekkürler. Smile
Nasıl olacak acaba, devamı gibi mi? Lee Young Ae varsa Ji Jin hee de olmalı bence. Bekleyelim bakalım ne oluyor. Smile Umarım ilki gibi güzel olur.

Teşekkürler. Onay
(19-09-2012, Saat: 13:35)wiseacre_daisy yazdı: Nasıl olacak acaba, devamı gibi mi? Lee Young Ae varsa Ji Jin hee de olmalı bence. Bekleyelim bakalım ne oluyor. Smile Umarım ilki gibi güzel olur.

Teşekkürler. Onay

Ben de aynı düşüncedeyim; Lee Young Ae varsa, Ji Jin Hee'de bu dizide olmalı. Yüzbaşımız olmadan dizi olur mu hiç? Wink
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

Çok güzel bir haber. Annem dahil bizim ev ahalisi buna çok sevinecektir eminim. ^^,

Umarım ilki kadar başarılı olur. Sonuçta TRT sayesinde ilk göz ağrım. İyi şeyler görmek isterim. Smile
SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
İnanamıyorum çok mutlu oldum. inşallah TRT yayınlar ve Jin Jin Hee 'de oynar. Paylaşım için teşekkürler.
[Resim: photo256691.jpg]
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Çok güzel bir haber! Smile Merakla bekliyorum. Hele alıştığımız kişiler gelirse daha da keyifli olacak. ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi