02-06-2007, Saat: 21:04
Simdi yanimda olsa da hincimi çikarsam ondan....
Denizler İmparatoru
|
Dae-chi (Jeong Ho-geun 정호근)
|
|
05-06-2007, Saat: 21:43
bu adam beni sinir ediyo dizide
07-07-2007, Saat: 19:29
Jang bo go'yu öldürmesi için Yeom'a sürekli tavsiye veriyor.....
10-07-2007, Saat: 8:05
Yeum Yang'in bile ters köseye atlayip gol yedigi anlari bile onun hep önceden uyardigini da n ot düselim : Bay Lee onu çok iyi egitmisti neticede ve onda olan özelliklerin bazilari Yeum Yang'da asla olmadi kanimca.Bu açidan ondan nefret etmek anlamsiz.
15-07-2007, Saat: 17:55
Akuma_Blade yazdı:Yeum Yang'in bile ters köseye atlayip gol yedigi anlari bile onun hep önceden uyardigini da n ot düselim : Bay Lee onu çok iyi egitmisti neticede ve onda olan özelliklerin bazilari Yeum Yang'da asla olmadi kanimca.Bu açidan ondan nefret etmek anlamsiz. kesinlikle sana katiliyorum bay lee gerçekten onu çok iyi yetistirmis.. ve söyledigin gibi yeom jangla çok farklilar.... ama son bölümde yaptigi ihanetten ötürü ondan nefret ediyorum baek kyung kadar olamadi yeomu belkide bebekliginden beri taniyordur ama yaptigi ihanet kisiliksizliginin diger bir göstergesi...:fighting29::fighting29: ayrica yeni ses tonunu begendim.. eskisinden çok çok iyi...
Ya Dae Chi'nin yeni hali çok komik yaw..Daha dogrusu acikli
![]() Böyle zavalli zavalli duruyor Mavi fescigi falan..Içim aciyor ona ya![]() Eski asaletli hali yok simdi![]() O kocaman kafasi minik minik oldu simdi..Agliyacagim yaw![]() Bir iki giysi yollasam ona acaba kabul eder mi?![]() :icon_whistling::fighting29:
Denizler İmparatoru
06-04-2009, Saat: 16:00
Bu Adamin Yeoma Yaptigi Ihanetten Sonra Nefret Ediyorum! Hirs ve Para Için Efendisini Satti Bisi Bile Diyemiyorum Böle Birine
06-04-2009, Saat: 16:01
(06-04-2009, Saat: 16:00)sükrücan yazdı: Bu Adamin Yeoma Yaptigi Ihanetten Sonra Nefret Ediyorum! Hirs ve Para Için Efendisini Satti Bisi Bile Diyemiyorum Böle Birine Yeom da böyle ihaneti haketmisti açikçasi..
Hakkınızı helal edin. ~
06-04-2009, Saat: 16:09
(06-04-2009, Saat: 16:01)sunshine yazdı:(06-04-2009, Saat: 16:00)sükrücan yazdı: Bu Adamin Yeoma Yaptigi Ihanetten Sonra Nefret Ediyorum! Hirs ve Para Için Efendisini Satti Bisi Bile Diyemiyorum Böle Birine Düsüncene Saygi Duyuyorum Fakat Yeom O Seyleri Hak Etmedi Tamam Bir Çok Hatasi Olabilir Ama Öle Bi Ihaneti Hakedecene Inanmiyorum.Dae Chi'nin Yaptigi Bu ihanet Bana Göre Affedilmez Birsey.Baek kyung Bile Efendisiyle ölümüne Gitti. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|