yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D-Day / (4 Horror Tales 3) Roommates / 어느 날 갑자기 세번째 2006

D-Day / (4 Horror Tales 3) Roommates / 어느 날 갑자기 세번째 이야기 (2006)

Yönetmen: Kim Eun-kyeong
Tür: Korku, gerilim
Süre: 90 dk.
Senaryo: Il-han Yoo
Yapımcı: Byeong-ki Ahn
Firma: CJ Entertainment
Vizyon Tarihi: 03.08.2006

Oyuncular:

Eun-seong
Yoo Joo-hee
Kim Ri-na
Heo Jin-yong
Seo Hye-rin

Konusu:

Yoo-jin, Eun-soo, Bo-ram, ve Da-young bir üniversite sınavına hazırlık akademisinde oda arkadaşlarıdır. Sınava çalışmaktadırlar. Akademide son derece katı kurallar vardır. Öğrenciler dış dünya ile ilişkilerini kesmiştir. Akademiye adapte olmak çok zordur. Akademinin daha ilk gününde öğrencilere siz kaybedenlerdensiniz, hepiniz rakipsiniz denilir.
Yoo Ji burada yaşamakta zorluk çekmededir. Geçmişte olan olayları hayal meyal görür ve yıllar önce meydana gelen trajik yangını ve sebebini bulur. Yoo Jin bu durum karşısında korkmaya başlar. 4 arkadaş bu olaya sürüklenir.

[Resim: 63880672.jpg]

English

Director: Kim Eun-kyeong
Type: Fear, tension
Time: 90 min.
Writer: Yoo Il-han
Producer: Byeong-ki Ahn
Company: CJ Entertainment
Vision Date: 03.08.2006

Cast:

Eun-seong
Yoo Joo-hee
Kim Ri-na
Heo Jin-yong
Seo Hye-rin

Synopsis:

Roommates Yoo-jin, Eun-soo, Bo-ram, and Da-young are cramming for a college entrance exam. It's difficult for them to adapt to the stifling atmosphere of the women's lodging institute ? and to get along with each other due to their differing personalities. Yoo-jin has the most difficulty with the stuffy institute life; she begins to have visions of events that took place at the institute in the past ? like a tragic fire that occurred several years ago. Yoo-jin gradually becomes consumed with fear, and the relationship among the four intimate friends begins to suffer.

Film Fragman

Link: http://www.youtube.com/watch?v=C3RCJWuJLCc

Source / Kaynak
Some of you may remember me...
[Resim: 111481vz6.jpg]

[Resim: 111491te1.jpg]
[Resim: 111501sm8.jpg]

[Resim: 111521gi5.jpg]

[Resim: 111531dk0.jpg]

[Resim: 111541fp8.jpg]

sagopa yazdı:Ya bir film bu kadar uzun olur mu. Paylasim için tesekkürler.

Evet ben de gördügümde çok sasirdim. 6 saatlik bir film. Çok ilginç.
Roommates - 4 Horror Tales: 3
D-day - 어느 날 갑자기 세번째 이야기(D-day - Eo-neun-nal Kab-ja-gi Cheot-beon-jjae I-ya-gi)

[Resim: lposter037486.jpg]

Tür:Heyecan,Korku
Süre:94 dakika
Web Sitesi:http://www.cjent.co.kr/4horrors
Gösterim Tarihi:3-6 Agustos(2006)

Yönetmen:Kim Eun-kyeong(김은경)
Yapimci:Ahn Byeong-ki(안병기)
Baek Eun-jin(백은진)
Senaryo:Yoo Il-han(유일한)

Oyuncular:
Eun-seong,Yoo Joo-hee,Kim Ri-na,Heo Jin-yong,Sin Yeong-jin,Kim Joo-ryeong,

Konusu:
Yoo-jin, Eun-soo, Bo-ram, ve Da-young bir üniversite sinavina hazirlik akademisinde oda arkadaslaridir. Sinava çalismaktadirlar. Akademide son derece kati kurallar vardir. Ögrenciler dis dünya ile iliskilerini kesmistir. Akademiye adapte olmak çok zordur. Akademinin daha ilk gününde ögrencilere siz kaybedenlerdensiniz, hepiniz rakipsiniz denilir.

Yoo Ji burada yasamakta zorluk çekmededir. Geçmiste olan olaylari hayal meyal görür ve yillar önce meydana gelen trajik yangini ve sebebini bulur. Yoo Jin bu durum karsisinda korkmaya baslar. 4 arkadas bu olaya sürüklenir.

Sena sag ol. Harika ötesi bir seye benziyor. Kesin izliyecegim. Biggrin
Paylasim için tesekkürler. Rosa Red'in 3.bölümü var. Sonrasinda izlemeyi düsünüyorum. Iyi bir korku filmidir umarim.
Sevdim bunu. Sag ol.
[Resim: bys.jpg]
Az evvel February 29 (2006) 4 Horror Tales'i izledim. 4 korku filmi serisinin ilki Feb 29. onu begendim... Smile Bunu da indirip izleyecegim... Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Vay canina. Bu da çok güzel bir filme benziyor. Çok tesekkürler Sena. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi