yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crying Fist / 주먹이 운다 (2005)

Crying Fist / 주먹이 운다 (2005)

[Resim: 49685930.jpg]

Tür:Drama , Spor
Yıl: 2005
Süre: 134 Dakika
Yönetmen: Seung-wan Ryoo
Oyuncular: Min-sik Choi, Seung-beom Ryu, Kil-Kang Ahn, Hie-bong Byeon, Ju-bong Gi, Ho-jin Jeon, Byeong-ok Kim, Won-hie Lim, Mun-hee Na, Dal-su Oh, Hye-rin Seo , Jeong In-Gi / 정인기

Özet:
Pekin Olimpiyatlarinda gümüş madalya kazanmış Gang Tae-shik, yaşlanıp işsiz kalması ve borçlarını ödeyememesinden dolayı karısı ve oğluyla ayrılmak zorunda kalmış eski bir boksördür. Para kazanmak için sokaklarda gösteri yapmaya başlar. Yoo Sang-hwan ise babası, büyükannesi ve erkek kardeşiyle yaşayan, hırsızlık yapan, geçimsiz, aksi bir gençtir. Son işinde yakalanınca hapse düşer. Bu iki dibe vurmuş insanın kendilerini hem kendilerine, hem de sevdiklerine ispatlaması için tek şansı, Hafif Siklet Boks Şampiyonası olur.

English

Type:Dram, Spor
Year: 2005
Time: 134 Dakika
Director: Seung-wan Ryoo
Cast: Min-sik Choi, Seung-beom Ryu, Kil-Kang Ahn, Hie-bong Byeon, Ju-bong Gi, Ho-jin Jeon, Byeong-ok Kim, Won-hie Lim, Mun-hee Na, Dal-su Oh, Hye-rin Seo , Jeong In-Gi / 정인기

Synopsis
Jobless, besieged by creditors, and abandoned by his wife, the once silver medalist Tae-shik has sunk to street hustling, becoming a human punching bag. Meanwhile, young Sang-hwan's delinquent ways land him behind bars. Both men look to boxing to turn around lives gone astray, aiming for the amateur title, ultimately pitting them against each other, but more importantly, against themselves.

Kaynak / Source

Afisteki yüzlere bakilirsa bir dostluk dayanismasi seyredecegiz. Bu filmde her sey var olacak gibi. Eline saglik.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Güzele benziyor paylasim için tesekkürler.
Bilgi için tesekkürler.
Eyyüp tanitim için tesekkürler arkadasim...
Güzel bir film anlasilan...Smile
Song II Gook Ve Papatya

Konusu çok iyi. Bu tarz filmleri ben de begeniyorum... Tesekkürler konu için... Smile
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Tesekkürler... Güzel bir konusu var. Smile
Ilginç bir konusu varmis. Güzel bir filme benziyor.
Güzel bir film.
Paylasim için tesekkürler.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Konusunu begendim. Smile Paylasim için tesekkürler...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi