yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Come Rain Come Shine/사랑한다, 사랑하지 않는다 (2011)
(03-06-2011, Saat: 9:32)bal_böcegi yazdı: Filmin yorumlarini okudum çok sikici yazmislar...
Hyun Bin ne yaparsa güzel olur bence...

Önce izlemeni tercih ederim, Hyun Bin olmasa yariya bile gelmeden birakmistim filmi izlemeyi. cry Aglama
Hyun Bin + Lee Seung Gi + Lee Min Ho + So ji Sub + Bi Rain
Çok güzel bir film, bayiliyorum bu tarz filmlere izlerken kafa dinliyorum. Çok diyolog olmayan sadece hareketlerle anlatilan filmler müthis oluyor. E oyunculari da es geçmemek lazim, harikalardi. Onay Alkis
Kadro iyi, konu iyi...
Bir an önce mysoju'ya falan düsse de izlesem.
Paylasim için tesekkürler Tugba Abla. Smile
Ne izleyin ne izlettirin derim ama pek sürükleyici bir film degil. Hyun-bin için duraganliga katlanirim derseniz izleyin. Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Hyun Bin için izlemeyi düsünüyorum. Yanliz kaplan görünümlü kiyafeti hiç hosuma gitmedi...Biggrin Iyice zayif göstermis...
Paylasim için tesekkürler. ^^
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum

Çok duragan bir film. Ama Hyun Bin için izlenirdi. Hyun Bin'in canlandirdigi adamin sakinligi beni deliye çevirmisti.
Even if tears fall now, I will smile a little later.
[Resim: sa7zsma.gif]
Durum filmi oldugu için çok bir olay yok. Sürekli bir yagmur sesi...
Ama izlenilebilir bir film oldugunu düsünüyorum. Smile
Paylasim için tesekkür ederim. ^^
filmin sonunda çalan parçanin ismi nedir bilen var mi ?
buarada filmde anlatilmak istenen seyler çok güzel ifade edilimis. oyuncularda çok iyiydi . ben begendim filmi valla Biggrin

Hyun Bin :j

Bu filmi de yeni indirdim, Hyun Bin olur da izlenmez miSmile)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi