yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coffee House / 커피하우스 (2010)
Bende vikiiden açamiyorum 13. bölümü bir izleyemedim ne olur yardim edinDurtuk çok merak ediyorumSad
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Gerçekten çok komik bir dizi, 5. bölüme geçtim bile. Onay Gülmekten ölüyorum, üstelik Kang Ji Wan'in pek çok hareketi Hon Gil Dong'tan size tanidik gelecek. Smile Muhtesem Kraliçe'deki Chilso'nun rolü ise çok sasirtti beni.. Saskin Ayrica oyunculardan gördügüm kadariyla Iris dizisinden tanidigimiz Jung Joon Ho da oynayacak. Onay Herkese izlemesini tavsiye edebilecegim sicak ve komik bir dizi. Zuhaha Ailece izlerken resmen gülmekten kiriliyoruz. Happy0064
Tanitim için tesekkürler.
Paylasim için tesekkürler, güzel bir diziye benziyor.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
13. bölüme geldim, komiklik yerini gerginlige birakti, Kang ji Wan beni deli edecek. Neden bu erkekler sogukkanli ve cesur kadinlardan hoslanir Saskin Birini sevmek üzerine üzerine gitmek mi demek, gerçek seven sevdigini mutlu olarak da görebilmeyi de kabullenmelidir. Hersey sevdigini bagirarak söylemek degildir. Ofkeli Bir söz vardi, bir hikayede okumustum; ask essiz, sevgi sonsuzdur. Onay
Sonu sekreter kizla bitmezse bir daha Kang Ji Wan izlemeyecegim. Kizgin
Güzel bir konusu var. Tanitim için tesekkür ederiz. Onay
Çok komik bir dizi. Alkis
Güzel bir diziye benziyor, paylasim için tesekkürler. Smile
2010 yilinda "En gicik dizi" kategorisinde Emmy ödülü verilseydi rakipsiz olarak tek aday bu dizi olurdu. Hayatiniz boyunca iç sinir olmamissaniz izleyin derim, ama sinir olmak istemiyorsaniz kisacasi askin emekten geçtigine inaniyorsaniz, sinirlari, toplum arasindaki zengin fakir üslubundan hoslanmiyorsaniz lütfen baska dizi seçin. Ben 14. bölümü az evvel bitirdim ve gerçekten izledigime pismanim ilk 5 bölüm harici diger bölümleri izlemek zaman kaybi. Senarist ve yönetmenin fark yaratma arayisi tam bir fiyasko. Igrenc Basrolde blunan Park Si Yeon adli güzel bayana oturtulan karaketer çok soguk. Cold Ham Eun Jung ise, yazar tarafindan sürekli asagilanan, itilen kakilan masum rolünde. Fark yaratmak illa karakterleri eksen disina çikarmak degil ki! Bu dizi çok daha güzel olabilirdi. Çünkü çikis noktasi cidden iyiydi. Kahve basli basina uzmanlik alani. Daha yaratici daha farkli bir hikaye olabilirdi. Kang Ji Hwan'i böyle bir rolde görmek çok yikici. Gerçi onunda bu senaryoyu isteyerek kabul ettigini düsünmüyorum. Yaklasik iki yildir piyasada degildi. Vurucu bir yapimla geri dönmek istemistir ama o da izleyenlerin tepkisinin böyle olacagini düsünmemistir. Bu iste tüm sorumluluk senaristlerin bence. Uyari Personal Taste, Oh My Lady! gibi güzel sonlu dizilerin oldugu bir dönemde bu dizinin vurucu bir sonla bitmesi, daha dogrusu vurucu sandiklari sonla bitirmis olmalari açikçasi beni ve izleyenlerin çogunu hayal kirikligina ugratti. Duyduguma göre bu dizi romandan uyarlanarak çekilmis ve romanin sonu çok daha farkliymis. Keske romana sadik kalinsaydi. Neyse bu kadar yeter herhalde. Dizinin bundan sonraki kismini çok dikkatli izleyecegimi sanmiyorum. Dertli Izleyecek olanlarin da yorumumu dikkate almalarini öneririm. Onay
Bu diziyi izlemeyi çok istiyorum ama daha kismet olmadi. En kisa zamanda izlerim insallah.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi